![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Kłopot z ulepszaniem
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 18 Paź 2013, o 20:56 Posty: 5 Miejscowość: Białystok Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Lesk ![]() |
Serwer: S1
Nazwa postaci: Lesk Czas: Opis: Ulepszałem przedmiot za 1 razem wszystko ok flasza inhibitor dostałem to co chciałem ( +10 HP ) chciałem więcej więc robię znowu to samo flasza inhibitor niby się udało, było wyraźnie napisane że ulepszenie się powiodło ale nie dostałem +10. Bonus z przedmiotu - 140 Hp po ulepszeniu 150 i dalej stoi tak jakby zamiar się nie powiódł. To jest normalne i wymaga więcej inhibitorów z flaszami tego samego typu jeśli chcę więcej czy coś jest nie tak ?? Lesk Serwer : 5 |
18 Paź 2013, o 21:03 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() ![]() |
Zawsze musisz mieć 1 jedną flaszę, inhibitor pomaga uzyskać jakiś sensowny %.
Próbowałeś wykonać relog po próbie ulepszania? Nie widziałem jeszcze zgłoszenia, żeby było napisane "ulepszenie powiodło się" i nie dodało statów. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E ![]() |
18 Paź 2013, o 23:54 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 18 Paź 2013, o 20:56 Posty: 5 Miejscowość: Białystok Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Lesk ![]() |
tak robiłem nie dało to efektu następnym razem dodam esencję może wtedy coś się zmieni
|
19 Paź 2013, o 15:22 |
![]() |
![]() |
|
Esencja poprawia tylko skuteczność, wątpię żeby pomogło.
Max ulepszenie jakie może wejść to +11, ale pewnie do limitu nie doszedłeś? ![]() Edit: oczywiście limitu nie ma, uczymy się całe życie ![]() _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E ![]() |
19 Paź 2013, o 15:48 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
OOO chciałbym limit osiągnąć w ulepszeniu, 1 ulepszenie poszło ok tak jak chciałem 2 już nie i się zdziwiłem bo z tego co czytałem to jak ma sie już ulepszenie i 1 się nie powiedzie to cofa się do punktu wyjścia u mnie tak nie było
|
19 Paź 2013, o 17:24 |
![]() |
![]() |
|
T w końcu się powiodło czy nie? W pierwszym poście piszesz, że się powiodło ale nic nie dodało, a teraz że się nie powiodło, ale i nie wyzerowało.. zdecyduj się.
Przedmiot ma swoją wytrzymałość, jeśli się ulepszanie nie powiedzie, jest kilkanaście-kilkadziesiąt % szansy, że ulepszenia zostaną. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E ![]() |
19 Paź 2013, o 18:02 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
EH więc jeszcze raz robię 1 podejście - wszystko jest fajnie mam +10 i jest ok pisze jak wół że operacja się powiodła
podejście 2 - pisze jak wół że operacja się powiodła ALE nie mam zamierzonego efektu czyli +10 nie mam tego czego oczekiwałem dlatego powstał ten post |
19 Paź 2013, o 18:11 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 3 Lut 2012, o 15:15 Posty: 475 Miejscowość: Orzesze Podziękowano: 24 razy Otrzymanych podziękowań: 135 razy ![]() |
Każdy przedmiot ma swoją wytrzymałość, która oscyluje pomiędzy (około) 25%-60%.
Jeśli ulepszenie się nie uda, to przedmiot "może wytrzymać proces", co będzie oznaczało, że poprzednie ulepszenia nie zostaną utracone. W przeciwnym wypadku wszystkie ulepszenia zostaną skasowane. Poniżej link do wiki, gdzie znajdziesz więcej informacji na temat ulepszania. http://wiki.taern.pl/index.php/Modyfikacja_sprz%C4%99tu _________________ Gram na Larkas (kiedyś S2), MO 133 Gildia: Dark Templars |||||||| Blues Brothers & Valhalla - I shall remember ![]() +Druid turniejowy, lvl 44: 1. miejsce x3 +Ryc turniejowy, lvl22: 1. miejsce x3, 3. miejsce x1 |
19 Paź 2013, o 18:12 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 24 Lut 2013, o 11:58 Posty: 94 Miejscowość: Rzeszów Podziękowano: 5 razy Otrzymanych podziękowań: 36 razy Nick w grze: Goly ![]() |
rzuff napisał(a): Max ulepszenie jakie może wejść to +11, ale pewnie do limitu nie doszedłeś? ![]() Edit: oczywiście limitu nie ma, uczymy się całe życie ![]() Ja Ci dam limit +11 ![]() ![]() ![]() Jak na razie Zano tylko na +13 Debbe wbił ale to były wieki temu ![]() _________________ ... ::: Ryc 112lv -- IVincere aut mori ::: ... "Nie możemy cię zmusić do zrobienia czegoś, ale potrafimy sprawić, byś żałował, że tego nie zrobiłeś" |
19 Paź 2013, o 19:04 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Strona jaką ciągle mi wysyłacie jest mi dobrze znana i w niczym mi nie pomogła albo mam jakiś lag albo coś ulepszyłem przedmiot 3 raz tą samą flaszą z myślą zamierzonego efektu co mnie spotkało ? 3 udane ulepszenie ale bez efektu
Pozdrawiam Lesk |
21 Paź 2013, o 19:05 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |