Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
zatrzymanie tematu
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
mam taki pomysł by mozna było zatrzymac temat - np piszemy poradnik w 4h sie nie wyrobimy a tyle mamy czasu to klikamy zatrzymaj temat dzięki czemu to co napisaliśmy zostaje zapisane lecz nie zostaje opublikowane wchodzimy potem w zakładke zatrzymane tematy wchodzimy w ten temat w tym przypadku poradnik i konczymy dzięki czemu jak ktos nie dokonczy poradnika w 1 dzien nie bedzie musiał go publikowac i modlic się by go nie zamkneli za nie pełny poradnik
pzdr Ja |
18 Paź 2013, o 13:50 |
|
Chodząca legenda
|
Na forum możesz wysłać sobie PW w formie takiej, jak post, więc polecam korzystanie z tej funkcjonalności.
_________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
18 Paź 2013, o 13:55 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
według mnie to to jest Zaje... i tu masz racje piszesz poradnik chcesz kompa wyłączyć i pójść spać zapisujesz poradnik albo co innego i kompa wyłączasz
_________________ Życie jest ciężkie... |
18 Paź 2013, o 13:56 |
|
Duma Forum!
|
nie wiem, Czy Wy też to macie, ale sprawdzcie:
po 'Zapisaniu' macie swojego posta w roboczych kopiach... |
18 Paź 2013, o 14:06 |
|
Błądzący w Tunelach
|
to zostanie ten pomysł wprowadzony czy nie?
|
26 Paź 2013, o 14:01 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Po co mają wprowadzać coś, co istnieje? Przy odpisywaniu czy zakładaniu tematu (pełny edytor) jest opcja "zapisz".
|
26 Paź 2013, o 14:04 |
|
Błądzący w Tunelach
|
tak i gdzie ten post ląduje? tu nie chodzi o to co juz jest tylko o coś innyego boś przeczytał to byś wiedział ...
|
26 Paź 2013, o 14:07 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Zarządzaj profilem -> Szkice -> Wczytaj szkic.
Może byś po prostu sam spróbował, zamiast irytować ludzi swoją nieporadnością i brakiem myślenia? |
26 Paź 2013, o 14:10 |
|
|
z bolem i zalem wielkim aleprzyznajekyth maracje , no juz taka opcja jest, moze ciut udziwniona ale jest
|
26 Paź 2013, o 14:19 |
|
Administrator
|
Zamykam, bo Wasze przepychanki nigdzie nie prowadzą.
Jest taka opcja i działa znakomicie, nowej nie wprowadzimy, bo i po co? _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
26 Paź 2013, o 17:19 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 31 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |