![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
zacinanie
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 15 Paź 2013, o 21:29 Posty: 24 Podziękowano: 12 razy Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: Lubiekanapk ![]() |
Serwer: S3
Nazwa postaci: Mattilotti Czas: Każda wieża Opis: Witam mój serwer to s4 nie mogłem go zaznaczyć w wyboze serweruw. Ale to nie ten problem za każdym razem kiedy chodze na Babatka wyświetla mi się komunikat że gra działa zbyt wolno na moim komputerze. Niewieże w to poniewarz ten komputer jest jednym z lepszych kupowany był w lutym tego roku. I ma 4 giga ram i najnowszą karte graficzną jeżeli administracja rozwiąże ten problem będe bardzo wdzieczny _________________ Brb-37 - off Łuk-21 - off Dt-36 - on Kontakt GG: 49740763 Chcecie pogadać, piszcie. |
2 Lis 2013, o 20:17 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() ![]() |
Masz poważny problem z ortografią.. ale to nie ten problem mamy rozwiązać.
Zacząłbym od aktualizacji przeglądarki i flash playera do najnowszej wersji, następnie przeanalizowałbym procesy uruchomione w tle. To powinno rozwiązać problem. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E ![]() |
2 Lis 2013, o 20:40 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 25 Lut 2013, o 19:38 Posty: 378 Miejscowość: Poznań Podziękowano: 176 razy Otrzymanych podziękowań: 105 razy Nick w grze: Zuzialol ![]() |
1. Kup słownik lepiej, bo się czytać nie da
2. Można tak jak Rzuff powiedział ![]() 3. Racja, dodajcie S4, S5 i zagraniczne w wyborze serwerów ![]() _________________ Zuzialol 84 dr... 70 lvl wbity 27.07.2014 o godzinie 20:46. 80 lvl wbity 10.09.2015 o godzinie 16:50 ![]() Na zawsze pozostaje Pijanym Jeżem... Do tego turkowy łuk 27 Zuziuk, mo 35 Teestpremki i inne |
2 Lis 2013, o 21:07 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 16 Maj 2011, o 03:07 Posty: 1229 Podziękowano: 78 razy Otrzymanych podziękowań: 463 razy Nick w grze: Gildartz ![]() |
Ja bym jeszcze dołożył do tego, żeby zmniejszyć jakość grafiki, pozamykać inne karty/strony w przeglądarkach i, co najważniejsze, to nie zależy od komputera, tylko od prędkości internetu. Możesz mieć kompa używanego w NASA, jak masz internet 512 mb, to choćbyś woła zaprzągł do niego, to nie uciągnie normalnie gry.
![]() @Down Rozumiem, to nie wiedziałem. Mi się to często wyświetla, jak mam sporo stron włączonych czy kart w przeglądarce, dlatego myślałem, że ma to jakiś związek z obciążeniem bieżącym łącza internetowego. Ale dziękuję za sprostowanie, dobrze wiedzieć. ![]() _________________ ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Gildartz, 2 Lis 2013, o 22:32, edytowano w sumie 1 raz |
2 Lis 2013, o 21:32 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() ![]() |
Gildartz napisał(a): Ja bym jeszcze dołożył do tego, żeby zmniejszyć jakość grafiki, pozamykać inne karty/strony w przeglądarkach i, co najważniejsze, to nie zależy od komputera, tylko od prędkości internetu. Możesz mieć kompa używanego w NASA, jak masz internet 512 mb, to choćbyś woła zaprzągł do niego, to nie uciągnie normalnie gry. ![]() Z jakością się zgodzę, ale słaby net jest odpowiedzialny za ping, a nie za ilość klatek, a komunikat pojawia się w związku ze spadkiem klatek. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E ![]() |
2 Lis 2013, o 22:27 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |