![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Dziwny problem:D
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 19 Lut 2011, o 01:57 Posty: 5 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Postac: Pilgrim
Serwer:2 Opis: wczoraj mniej więcej około godziny 17,kiedy stałem przed miastem przycięła mi się gra. Przez co pozostawiłem swojego sobowtóra który stal w miejscu przycięcia nie wiem czy inni gracze go widzieli czy tylko ja moglem siebie ogładac ale mozna bylo dolaczyc normalnie do druzyny sprawdzic itp..no ale zostawilem go i poszedlem na ogry. Wracajac pomyslalem sobie ze zrobile grupe z samym soba i pojde chlopów zabije zobacze czy bedzie mnie podwojnie podczas walki:D.Wtenczas wywalilo mnie a kiedy sie zalogowalem mam minimum hp czany obraz-nie widze planszy kiedy chce kliknac na na odpoczynek wyswietla mi sie ze tylko kapitan druzyny moze to zrobic a kiedy klikam na grupe w ktorej jestes pisze 'ze zostalem wylogowany z serwera' tak samo jest kiedy chce uzyc potow..moge normalnie pisac na ogolnym ale nic wiecej nie mam mapy i ciagle jestem w druzynie jakby z samym soba a kiedy dluzej nic nie rusze po lewo pisze ze jestem AFK..moze mi ktos powiedziec o co CHODZI i co mam zrobic zeby bylo normalnie(kasowalem cookies i historie nic nie daje)?:D dziekuje:)[color=#80FF80][/color] |
19 Lut 2011, o 02:10 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Już patrzę, czy mogę coś poradzić.
Edit: No niestety - nie. Trzeba czekać na admina lub restart serwera. System widzi cię jako wciąż zalogowanego, nie można jednak do ciebie napisać, wyrzucić z gry, zabić. _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
19 Lut 2011, o 02:16 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 19 Lut 2011, o 01:57 Posty: 5 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
EsAmo napisał(a): Już patrzę, czy mogę coś poradzić. Edit: No niestety - nie. Trzeba czekać na admina lub restart serwera. System widzi cię jako wciąż zalogowanego, nie można jednak do ciebie napisać, wyrzucić z gry, zabić. napisać mozna bo pisalem z prosbą o pomoc i odpisywali..Czyli mam czekac? |
19 Lut 2011, o 02:26 |
![]() |
![]() |
|
Innej możliwości nie widzę. Czasem się tak zdarza i rozwiązuje to reset serwera.
_________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
19 Lut 2011, o 02:33 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
EsAmo napisał(a): Innej możliwości nie widzę. Czasem się tak zdarza i rozwiązuje to reset serwera. Juz wszystko działa lecz zostalo mi zabrane 100 platyny + 2k co poradzic?! |
20 Lut 2011, o 01:48 |
![]() |
![]() |
|
Niestety nie mam możliwości sprawdzenia faktycznej straty.
Wysłałem zgłoszenie do admina, kwestia czasu. _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
20 Lut 2011, o 02:17 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
EsAmo napisał(a): Niestety nie mam możliwości sprawdzenia faktycznej straty. Wysłałem zgłoszenie do admina, kwestia czasu. Dobrze..dziękuje. Proszę o info jak cos bedzie wiadomo bo 100 platyny to sporo.. |
20 Lut 2011, o 14:39 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() Rejestracja: 18 Cze 2009, o 16:34 Posty: 3515 Podziękowano: 108 razy Otrzymanych podziękowań: 1521 razy ![]() |
Zwrócone, + 40 gratis za zwłokę. Przepraszam za opóźnienie.
|
20 Lut 2011, o 16:02 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
drygu napisał(a): Zwrócone, + 40 gratis za zwłokę. Przepraszam za opóźnienie. Dziękuję bardzo. |
20 Lut 2011, o 16:11 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |