![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
[IDEA]e-mail
[IDEA]e-mail
Autor | Wiadomość |
---|---|
![]() |
Mam propozycje do twórców:
Podczas zakładania konta na serwerze francuskim okazało się że moje 2 e-maile są już w użyciu(jeden na .pl drugi na .com), zakładać kolejnego nie będę bo i tak już na te dwa nie wchodze... Chciałbym się dowiedzieć dlaczego coś takiego wprowadziła administracja? I czy nie można by odblokować użycia tych samych e-mailów na różnych wersjach taernu(językowych) przy okazji troche się zdziwiłem patrząc na "date rejestracji"(tak myślę, bo francuskiego nie znam), lub jest to data akceptacji e-maila... różni się około 1 mięsiąc od tej którą pamiętam i uznaje jako date założenia konta na polskim serwerze... _____ Gdyby ktoś nie wiedział to przysyłają wiadomość na e-mail jak chce sie założyć konto z tej samej "skrzynki pocztowej" Ostatnio edytowany przez seba11pl 8 Lis 2013, o 18:04, edytowano w sumie 3 razy |
30 Paź 2013, o 22:01 |
|
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 25 Lut 2013, o 19:38 Posty: 378 Miejscowość: Poznań Podziękowano: 176 razy Otrzymanych podziękowań: 105 razy Nick w grze: Zuzialol ![]() |
Bardzo dobry pomysł ! Nie chce mi się zakładać 3 nowych e-mailów, do których tak zapomnę czegoś
![]() _________________ Zuzialol 84 dr... 70 lvl wbity 27.07.2014 o godzinie 20:46. 80 lvl wbity 10.09.2015 o godzinie 16:50 ![]() Na zawsze pozostaje Pijanym Jeżem... Do tego turkowy łuk 27 Zuziuk, mo 35 Teestpremki i inne |
30 Paź 2013, o 22:13 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
odświeżamy
![]() |
8 Lis 2013, o 18:03 |
|
![]() |
|
Chodząca legenda ![]() Rejestracja: 21 Sty 2011, o 19:01 Posty: 2181 Podziękowano: 262 razy Otrzymanych podziękowań: 697 razy Nick w grze: desacred ![]() |
Super. A co z premium?
_________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
8 Lis 2013, o 18:20 |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
Mój pomysł( to o co mi chodziło) polega na tym żeby można było użyć 1 e-maila do rejestracji na kilku innych serwach tzn.
mam po jednym konto na .fr, .pl i .com ale wszystkie są na tym samym e-mailu ![]() ![]() czyli: 1e-mail - 3konta(na różnych serwach) - 1 posiadacz |
8 Lis 2013, o 18:51 |
|
![]() |
|
Chodząca legenda ![]() Rejestracja: 21 Sty 2011, o 19:01 Posty: 2181 Podziękowano: 262 razy Otrzymanych podziękowań: 697 razy Nick w grze: desacred ![]() |
Premium jest przypisane do adresu e-mail. Wykupienie premium na .pl przeniosło by je np. na .ru. Nie da rady tak tego zrobić, wymagało by to zmiany skojarzenia premium-konto (e-mail).
_________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
8 Lis 2013, o 19:28 |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
Tego to ja nie wiedziałem :O //niech się drygu się za podklasy zabierze, a temat można zamknąć
|
8 Lis 2013, o 19:32 |
|
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |