Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Owadzia mapka - Propozycja modyfikacji
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Witam,
Rozmawiałem z kolegami na TS i no wpadłem na pomysł o zmodyfikowanie Owadziej mapki. Normalnie podchodzimy do owadziego przewodnika i rozmawiamy z nim no i właśnie dajemy mu mapkę i odbywa się losowanie tygrys lub modliszka(takie same szanse jak na skakaniu). Co wy na to? _________________ Zapraszam do mojego pomysłu: viewtopic.php?f=121&t=34535 Zapraszam do śpiewu gracza z S4 Sesiego! viewtopic.php?f=70&t=34530 |
17 Lis 2013, o 02:30 |
|
Duma Forum!
|
Kesus napisał(a): Witam, Rozmawiałem z kolegami na TS i no wpadłem na pomysł o zmodyfikowanie Owadziej mapki. Normalnie podchodzimy do owadziego przewodnika i rozmawiamy z nim no i właśnie dajemy mu mapkę i odbywa się losowanie tygrys lub modliszka(takie same szanse jak na skakaniu). Co wy na to? Nie ma szans. Na tygrysa nie planujemy mapy. A nawet jeśli wejdzie, to jej użycie będzie minimum 10-15x droższe niż użycie mapy na modliszke. |
17 Lis 2013, o 08:44 |
|
Uczeń Heremona
|
słaby pomysł, jeszcze z tygrysa nie potaniały rary i niech nie tanieją chociaż z niego, to zawsze był rarytas boss i niech tak pozostanie
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=deBP2qJZ9XE W grze od 12.2011 - 02.2014. Obecnie sporadycznie Znany też jako Altair Ostatni z rozwiązanej grupy Elitarnych Testerów. Dawniej mod/smod na s4, eu, s3 i mod forum.com |
17 Lis 2013, o 11:46 |
|
Administrator
|
Nie pozostaje mi nic innego jak zamknąć temat.
_________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
17 Lis 2013, o 11:54 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 162 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |