Strona 2 z 2 |
[ 18 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Liga profesji Sezon 2
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Błądzący w Tunelach
|
podbijam ważna informacja o starcie
|
|
28 Paź 2013, o 13:03 |
|
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 28 Paź 2013, o 12:11 Posty: 63 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 14 razy Nick w grze: Druczarny |
o'której bedzie godzina ?
|
|
4 Lis 2013, o 17:30 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Mam pytanie, jesli zapisalem sie z lvlem 77 (lapie sie do przedziału 65-79) a wbije 80 to zostane przeniesiony do wyzszego przedzialu 80+?
|
|
6 Lis 2013, o 17:38 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
kończy się termin na eliminacje
|
|
9 Lis 2013, o 17:01 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
tabele kolejki bump
|
|
11 Lis 2013, o 21:23 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
W związku z tym ,że byłam jedyną kobitą biorącą udział w lidze w swoim przedziale lvlowym wnioskuje o przyznanie mi nagrody pocieszenia
senkju, Zuza. @down Do bycia dżentelmenem trzeba dorosnąć ,choć i nie wszyscy nimi zostają . Gratulacje wygranej ! Ostatnio edytowany przez Zuzka, 19 Lis 2013, o 21:09, edytowano w sumie 1 raz |
|
19 Lis 2013, o 19:48 |
|
|
Chodząca legenda
|
W związku z tym, że udało się nam wyjątkowo szybko i sprawnie przebrnąć przez drugą edycję ligi chciałem przede wszystkim podziękować za organizację Latorre, za nagrody administracji i wszystkim uczestnikom za zabawę i możliwość sparingów
Do zobaczenia przy 3 edycji Pozdrawiam ps - było wygrywać, a nie teraz nagroda pocieszenia ^.^' _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
|
19 Lis 2013, o 20:39 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Serdecznie dziękuję LATORRE za poświęcony czas,i zaangażowanie podczas organizacji obu edycji.Nic,tylko czekać na kolejne.
|
|
19 Lis 2013, o 21:05 |
|
|
Strona 2 z 2 |
[ 18 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 144 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |