Strona 1 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zakrwawiona twarz po dedzie
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk
|
Tak jak w temacie mam taki mały pomysł żeby może zrobić coś takiego że po każdym zaliczonym zgonie twarz w lewym górnym rogu i w drużynie była w ranach i zakrwawiona taka a podczas odpoczynku lub podczas używania eliksirów będzie się "ożywiać" i kiedy będzie pełne hp to twarz będzie taka jak zawsze (oczywiście te rany się tyczą tylko stanu życia )
|
|
21 Lis 2013, o 15:34 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Niesamowity pomysł, naprawdę po przeczytaniu tego posta zmieniło się całe moje życie. Spadłem z krzesła i do teraz nie mogę się podnieść, a posta podyktowałem i napisał go mój kot.
_________________ Gram na Larkas (kiedyś S2), MO 133 Gildia: Dark Templars |||||||| Blues Brothers & Valhalla - I shall remember +Druid turniejowy, lvl 44: 1. miejsce x3 +Ryc turniejowy, lvl22: 1. miejsce x3, 3. miejsce x1 |
|
21 Lis 2013, o 15:45 |
|
|
Administrator
|
A mi się ten pomysł podoba Sam o nim swego czasu myślałem ale jak zwykle nie było czasu na takie pierdolki. Kto grał w starego wolfenstaina lub dooma ten tęskni za takimi smaczkami może kiedyś wprowadzimy.
|
|
21 Lis 2013, o 15:53 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 5 Lut 2011, o 18:47 Posty: 16 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
jestem za
Nie pisz proszę nic nie wnoszących postów, jeśli chcesz wyrazić poparcie możesz skorzystać z podziękowania za post. rzuff |
|
21 Lis 2013, o 16:16 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
Mi też się podoba fajnie by było to się zmieniało również w walce na twarzach postaci:)
Też pamiętam Wolfenstaina 3D _________________ Druid 129 i wciąż rośnie:) MO 134 nawalam z fireballa:D 100 level wbity 4.09.2014 "Quis custodiet ipsos custodes?" Morana ubita na 111 levelu. 21.05.2015 w składzie sh,bb,łuk,ryc... |
|
21 Lis 2013, o 16:44 |
|
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 10 Mar 2013, o 12:02 Posty: 89 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 8 razy Nick w grze: Naloko |
Ale może tylko sama krew z ran, bez jakichś realizmów z brakiem skóry czy innych obrażeń? Bo w sumie to całkiem fajny pomysł.
_________________ Rany zadane na ciele, tak jak powiedzieli, w imie... Rany zadane sercu, są początkiem, końca! Rany zadane duszy, i ty wiesz, iż to wie gdzie moje... Rany zadane mojemu życiu, przeklinające głośno, niczym chaos! |
|
21 Lis 2013, o 18:21 |
|
|
Zabójca Tilsai
|
najlepiej gdyby wygląd trupa i jego śmierć była zależna od tego jaki atak/efekt czaru na niego zadziałał ostatnio - kulka czy podpalenie od mo - spopielenie, cios krytyczny mieczem lub siekierą - przekrojenie ciała na pół( ?)
_________________ We are all the same, players in the game. |
|
21 Lis 2013, o 19:37 |
|
|
Uczeń Heremona
|
mikhell napisał(a): Niesamowity pomysł, naprawdę po przeczytaniu tego posta zmieniło się całe moje życie. No cóż, miejmy tylko nadzieję że zmieniło się na lepsze koperek napisał(a): najlepiej gdyby wygląd trupa i jego śmierć była zależna od tego jaki atak/efekt czaru na niego zadziałał ostatnio - kulka czy podpalenie od mo - spopielenie, cios krytyczny mieczem lub siekierą - przekrojenie ciała na pół( ?) Czyli ocieramy się o temat animacji śmierci postaci (za platynę). Drogi Rzuffie, orientujesz się może co się dzieje z tym pomysłem? Bo był całkiem konkretny, autora niestety nie pamiętam, ale kto czytał ten temat ten powinien skojarzyć. Nawet ja o nim zapomniałem, dzięki za przypomnienie. Jak się coś dowiem, to we właściwym temacie odpiszę. rzuff |
|
21 Lis 2013, o 20:22 |
|
|
Uczeń Simona
|
Mi się tez bardzo podoba.
I jestem za dodaniem, podobaja mi sie takie szczegoliki |
|
22 Lis 2013, o 17:19 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Moim zdaniem to nieznaczny element, ale zawsze jakoś "upiększy" grę.
Jak to mówią - mała rzecz a cieszy, popieram _________________ Gdy inni ślepo podążają za prawdą, pamiętaj NIC NIE JEST PRAWDZIWE Gdy innych ogranicza moralność lub prawa , pamiętaj WSZYSTKO JEST DOZWOLONE Działamy w mroku by służyć światłości. NIC NIE JEST PRAWDZIWE, WSZYSTKO JEST DOZWOLONE. |
|
22 Lis 2013, o 18:31 |
|
|
Strona 1 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 114 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |