![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Przeraszam,postaram sie dokładniej opisać.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
![]() |
Serwer: 3
Postać: Nick ,TeddyShady Data: 20 Luty 2011 Godzina: zacząłem go Około 18 Zadanie :W obronie kobiety Etap : Porozmawiaj z Aedanem Opis: Zadanie zacząłem u Cala ,potem miałem się pozbyć bandy w karczmie 2 mapa po zlikwidowaniu ich porozmawiałem z npc który również tam się znajdował,potem miałem zabić Orki w jaskini w lesie orków po zabiciu ich miałem porozmawiać z Aedenem ,poszedłem do niego nic nie mam funcji rozmowy z nim _________________ Obudz się! w końcu nadchodzą nie spokojne czasy ,oby nie było za późno, przejrzyj na oczy wchłoń radość ,ciepło otaczającego dobra, piękna ,czujesz woń pojednania ? jeżeli tak to nie z choć z tej ścieżki.Ja się obudziłem ... ![]() Hadess ryc 105 S4 Ostatnio edytowany przez urbi2222 21 Lut 2011, o 00:12, edytowano w sumie 2 razy |
20 Lut 2011, o 23:23 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga
![]() |
Po 1. Zrób opis wg. Ogłoszenia: viewtopic.php?f=76&t=1223
Po 2. Zacznij uzywać kropek, przecinków i dużych liter. Po 3. Jeżeli nie dajesz sobie rady poproś dorosłego o opisanie błędu ![]() _________________ Lester - Barbarzyńca 70 lvl - [off] - 24.02.2013; [próba powrotu] - 05.05.2019 - 71 lvl |
20 Lut 2011, o 23:28 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 8 Lis 2010, o 01:32 Posty: 4230 Miejscowość: Cagliharmon Podziękowano: 107 razy Otrzymanych podziękowań: 303 razy ![]() |
Widze ze wiecej osob ma problem z tym etapem. Oddaje to w rece wyzszych ranga
|
21 Lut 2011, o 04:15 |
![]() |
![]() |
|
Mistrz Gry ![]() Rejestracja: 3 Lut 2011, o 16:57 Posty: 334 Miejscowość: Khazad Land Podziękowano: 78 razy Otrzymanych podziękowań: 59 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Na teraz jedyną poradę, jaką mogę dać, to robić tego questa w pojedynkę, bo w party się chrzanią etapy przez hunta. Jutro spróbuję obczaić z Torgerdem jak naprawić ten problem. Napisz tylko co masz napisane w opisie etapu? "Pędź do orczej jaskini", czy "Porozmawiaj z Aedanem"?
Poza tym dopisuję się do prośby Lestera, szczególnie do punktu drugiego ![]() _________________ \m||m/ W grze: Beron - legalna postać, oryginalny Beron na s2 ![]() Role w Taernie: głównie animator. Kilka kłestów też się napisało. |
21 Lut 2011, o 04:42 |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
Pokonaliście orków ,nie zapanowała jednak radość ,tylko rodzaj paniki...porozmawiaj z Aedanem.
_________________ Obudz się! w końcu nadchodzą nie spokojne czasy ,oby nie było za późno, przejrzyj na oczy wchłoń radość ,ciepło otaczającego dobra, piękna ,czujesz woń pojednania ? jeżeli tak to nie z choć z tej ścieżki.Ja się obudziłem ... ![]() Hadess ryc 105 S4 |
21 Lut 2011, o 12:32 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() ![]() |
Poprawione. Na serwa wgrać trzeba.
|
21 Lut 2011, o 14:04 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
dziękuje
![]() _________________ Obudz się! w końcu nadchodzą nie spokojne czasy ,oby nie było za późno, przejrzyj na oczy wchłoń radość ,ciepło otaczającego dobra, piękna ,czujesz woń pojednania ? jeżeli tak to nie z choć z tej ścieżki.Ja się obudziłem ... ![]() Hadess ryc 105 S4 |
21 Lut 2011, o 18:32 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |