![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Problem z instancją herszta
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 25 Sty 2012, o 14:42 Posty: 56 Miejscowość: Ruska wieś Podziękowano: 33 razy Otrzymanych podziękowań: 17 razy Nick w grze: Demolitore Serwer: Ostlor ![]() |
Serwer: S1
Nazwa postaci: Trolekplop Czas: wielokrotne powtarzanie się Bugu Opis: Witam! Mogę to wreszcie napisać ![]() Otóż: przez tydzień przyglądałem się instancji herszta.I zauważyłem że gdy jesteśmy w niej i się wylogujemy wtedy minie czas naszej instancji i pojawimy się na zwykłej mapce bez kłódki.I za KAŻDYM razem pojawiają się 2-3 platynowe skrzynki na terenie tej mapki. Dowód : (załącznik) PS: Zaznaczyłem s1 ponieważ nie ma s4 na którym tą instancje sprawdzałem. Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości. _________________ W grze od 07. 2011r. (s1) ---> (s4) ---> (s7) ---> Ostlor ŁUK 70 BRB 50 |
|
25 Lis 2013, o 12:51 |
![]() |
|
![]() |
||
Mistrz Gry ![]() Rejestracja: 16 Gru 2010, o 14:24 Posty: 2608 Podziękowano: 85 razy Otrzymanych podziękowań: 284 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Witam
To nie jest bug... Dzieje się tak z każdą instą która wygasa i staje się normalną mapką gdzie pojawiają się skrzynki... _________________ ![]() ![]() |
|
25 Lis 2013, o 13:03 |
![]() |
|
![]() |
||
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 25 Sty 2012, o 14:42 Posty: 56 Miejscowość: Ruska wieś Podziękowano: 33 razy Otrzymanych podziękowań: 17 razy Nick w grze: Demolitore Serwer: Ostlor ![]() |
Wiem ale zawsze 3 skrzynki to mój fart czy coś innego ?
_________________ W grze od 07. 2011r. (s1) ---> (s4) ---> (s7) ---> Ostlor ŁUK 70 BRB 50 |
|
25 Lis 2013, o 13:05 |
![]() |
|
![]() |
||
Mistrz Gry ![]() Rejestracja: 16 Gru 2010, o 14:24 Posty: 2608 Podziękowano: 85 razy Otrzymanych podziękowań: 284 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Fart.
_________________ ![]() ![]() |
|
25 Lis 2013, o 14:31 |
![]() |
|
![]() |
||
Za KAŻDYM razem nie sądzę..
_________________ W grze od 07. 2011r. (s1) ---> (s4) ---> (s7) ---> Ostlor ŁUK 70 BRB 50 |
|
25 Lis 2013, o 15:18 |
![]() |
|
![]() |
||
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 16 Maj 2011, o 03:07 Posty: 1229 Podziękowano: 78 razy Otrzymanych podziękowań: 463 razy Nick w grze: Gildartz ![]() |
Pojawia się chyba 60 (nie mam pewności) skrzynek jednocześnie na wszystkich mapach Taernu i są na mapie, dopóki ktoś ich nie weźmie lub nie znikną. Najdłużej są w instancjach z bossami (z kłódką) czy pustych (bez kłódki), poniewaz trafienie na nie zależy od fuksa, i to sporego. Wygasłe instancje mało kto sprawdza, bo mało kto wylogowuje w trakcie gry, by sprawdzić, czy są skrzynki (trzeba wylogować na kilka/kilkanaście minut, komu się chce?), więc skrzynki są, nikt ich nie bierze, aż znikną. Wiele osób specjalnie wylogowuje w instancji po bossie, by po zalogowaniu skorzystać na skrzynkach. Na duszkach nieraz i z 10 skrzynek da się złowić...
![]() _________________ ![]() ![]() ![]() |
|
25 Lis 2013, o 15:52 |
![]() |
|
![]() |
||
Administrator ![]() ![]() |
Gildartz napisał(a): Najdłużej są w instancjach z bossami (z kłódką) czy pustych (bez kłódki), poniewaz trafienie na nie zależy od fuksa, i to sporego. O, znowu gracz z dużym stażem opowiada niestworzone historie.. Chętnie bym podyskutował na temat skrzynek w instancjach (z kłódką), ale niestety temat trzeba zamknąć - został wyczerpany. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E ![]() |
|
25 Lis 2013, o 18:21 |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |