![]() |
Strona 5 z 5 |
[ 42 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Lepsze Turnieje
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 25 Sty 2012, o 14:42 Posty: 56 Miejscowość: Ruska wieś Podziękowano: 33 razy Otrzymanych podziękowań: 17 razy Nick w grze: Demolitore Serwer: Ostlor ![]() |
Według mnie teraz tylko czekac na opinie Moda/admina
![]() _________________ W grze od 07. 2011r. (s1) ---> (s4) ---> (s7) ---> Ostlor ŁUK 70 BRB 50 |
26 Lis 2013, o 13:33 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() ![]() |
Kyth Moire napisał(a): Hard Sildo walczył w PvP zapewne wtedy, kiedy ty z przerażeniem obserwowałeś czy nie zbliża się czacha, bo bałeś się że maiarot ci spadnie... O Tobie z kolei nic nie słyszałem, a widzę że masz problemy ze zrozumieniem nawet podstawowych pojęć. Coś słabo ci wychodzi odgryzanie się ![]() ![]() PS. „Spustoszony” by uzupełnić braki twojej wiedzy podpowiem Ci, iż wystartowałem z gra razem z uruchomieniem S2, a siedząc na S3 nie mogłeś o mnie słyszeć, wiec przestań opowiadać jakieś bajeczki ![]() |
26 Lis 2013, o 19:38 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 5 z 5 |
[ 42 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |