![]() |
Strona 1 z 3 |
[ 21 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
NICK W GRZE//BAN
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 22 Lut 2011, o 10:28 Posty: 28 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Szanowni adminowie prosiłbym o zmianę nicku z Hhhhhhhhh za którego mam bana na np. ziomuś albo coś takiego zależy mi na tym koncie ponieważ trzymam tam dużo fajnych rzeczy proszę zmieńcie nick
|
22 Lut 2011, o 10:32 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 18 Sty 2011, o 20:48 Posty: 1556 Miejscowość: Konin Podziękowano: 28 razy Otrzymanych podziękowań: 34 razy ![]() |
Konto nie zostało zbanowane. Ban jest nałożony tylko na postać.
Zmiana nicku jest bardzo problematyczna, ale jeśli administracja uzna tą interakcje za możliwą, to istnieje szansa, że rzeczywiście odzyskasz postać z możliwością zmiany nicka. Korzystając z okazji upominam wszystkich od tworzenia postaci z wulgarnymi i bezsensownymi nickami, takie postaci będą kasowane. _________________ ![]() Surowe prawo, lecz prawo. "Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain |
22 Lut 2011, o 11:12 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 22 Lut 2011, o 10:28 Posty: 28 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Czyli jakby to powiedzieć odzyskam czy raczej nie?
|
22 Lut 2011, o 11:42 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
Bubelage napisał(a): Korzystając z okazji upominam wszystkich od tworzenia postaci z wulgarnymi i bezsensownymi nickami, takie postaci będą kasowane. Wtrącę się bo nie rozumiem czegoś. Wulgarny nick owszem powinien być karany ale bezsensowny? Co w tym złego? i co to w ogole znaczy bezsensowny? Kto decyduje o tym czy czyjś nick jest bezsensowny? dla niektórych nick "abc" lub "xyz" jest bezsensowny bo to tylko ciąg alfabetycznych znakow nastepujacych po sobie a dla innych bezsensem będzie nazwanie postaci klasy voodoo "Voodo"?A nick np "BLT4e" czy też "fvuyfvgp" może mieć w sobie zawarte przesłanie ? może być powiązany z graczem! więc ja się pytam się co to znaczy bezsensowny? |
22 Lut 2011, o 12:49 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga
![]() |
Pirek napisał(a): BLT4e Pirek napisał(a): fvuyfvgp To nicki bezsensowne, zgodnie z tym co zostało ustalone i takie będą kasowane przez administracje. _________________ Lester - Barbarzyńca 70 lvl - [off] - 24.02.2013; [próba powrotu] - 05.05.2019 - 71 lvl |
22 Lut 2011, o 13:07 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Czyli odbanujecie postać bo ja już tu pieśni żałobne śpiewam
|
22 Lut 2011, o 13:58 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
Lester napisał(a): Pirek napisał(a): BLT4e Pirek napisał(a): fvuyfvgp To nicki bezsensowne, zgodnie z tym co zostało ustalone i takie będą kasowane przez administracje. nie rozumiem takiej logiki co komu przeszkadza "nick bez sensu" BLT4e- bardzo lubie taern 4 ever i juz mam sens? w takiem razie "XYZ" tez jest bez sensu czy ma sens?? |
22 Lut 2011, o 14:18 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Dobra bez jaj za odbanowanie wyśle jakieś eski na platynę jak nie odbanujecie i nie zmienicie nicku to już nie będzie premium :
![]() ![]() |
22 Lut 2011, o 14:29 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 18 Sty 2011, o 20:48 Posty: 1556 Miejscowość: Konin Podziękowano: 28 razy Otrzymanych podziękowań: 34 razy ![]() |
Dyskusja schodzi na psy.
Już Ci odbanuje postać bo wykupisz sms'a za 8zł. Lece pędze! Gra musi mieć jakiś poziom, i nie będzie tolerowane granie postaciami "fgdsgfds" i koniec. Taki jest regulamin i nie zostanie on pod tym względem zmieniony. Nie podlega to żadnej dyskusji. Należy się z nim pogodzić i się do niego stosować. _________________ ![]() Surowe prawo, lecz prawo. "Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain |
22 Lut 2011, o 14:35 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Czy to taki trud o zmiane nicku czy to taka wy***** trudność??
|
22 Lut 2011, o 14:45 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 3 |
[ 21 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |