Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
błyskawiczne uzdrowienie
błyskawiczne uzdrowienie
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Zabójca Tilsai
|
Każdy właściciel gildiowego peta z pewnością to zna , pada pet i znów musimy czekać całe 4 godziny aby go odzyskać , mój pomysł jest taki aby móc go błyskawicznie uleczyć , jak ? Klikamy kup wyświetla nam się Zwierzak jest ranny. Poczekaj aż wyzdrowieje. Czy chcesz kupić lekarstwo ? [cena 3 lub 5 platyny]. kupujemy lekarstwo i zwierzak w tym momencie jest zdrowy i możemy go zabrać na wyprawę .
_________________ Gram od: 2011-04-13 PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
|
2 Gru 2013, o 22:41 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
+
_________________ tu podpis, za którego dostałem bana, bo gdy moderator poprosił o zmianę postanowiłem się z nim droczyć zamiast posłuchać Ostatnio edytowany przez Qmacz, 16 Gru 2013, o 21:31, edytowano w sumie 1 raz |
|
2 Gru 2013, o 22:45 |
|
|
Mistrz Gry
|
Pomysł byłby fajny ale: w obecnej chwili jest tyle petów lub będzie po upku że można posiadać ich kilka i nie będzie tak że nie będzie zastępstwa. Idea petów obecnie jest taka aby każdy gracz posiadał ich kilka i używał w zależności od potrzeby/chęci itp. Pada Ci tłuk bierzesz krowę pada krowa akurat tłuk się uleczył a jak nie bierzesz ogara, plujkę, konowała itp. Obecnie posiadam 3 pety i śmierć jednego z nich w niczym mi nie przeszkadza, po prostu biorę kolejnego
_________________ |
|
2 Gru 2013, o 22:45 |
|
|
|
To byłoby zbyt proste.
Pety gildiowe to i tak wielki dodatek i ułatwienie- mimo, że jest "ciężki" w utrzymaniu. (bynajmniej dla mojej G wpłacanie choć 200 żarcia dziennie to wieelki problem ), a szczególnie wyexpiony może równać się z nie jednym graczem. Jak to zawsze mówią - coś za coś! Masz koxa peta-więc niestety musisz na niego poczekać. Wyobraź sobie jak takie wieczne pety pomogłyby w expieniu. A zbieranie jedzenia i karmienie co godzinę mijałoby się z celem-klikniesz sobie, zapłacisz i możesz lecieć zaraz. Poza tym nawet jeśli Pet Ci zginie i - o losie - musisz poczekać na niego 4h, możesz po prostu kupić innego, np. jednorazowego. Nie ma sytuacji bez wyjścia:) |
|
2 Gru 2013, o 22:48 |
|
|
Zabójca Tilsai
|
Tak bo ty jesteś GM i nie liczę ile masz tej kasy ale ja i napewno też sporo innych graczy sporo czasu zbierali na swojego pierwszego gildiowego peta i nie stać ich na kupno następnych , ponadto 3 klatka jest dostępna od 60 lvl , a co z pozostałymi ? mam zabrać na wyprawe ogara który padnie od pierwszego udżenia ?
_________________ Gram od: 2011-04-13 PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
|
2 Gru 2013, o 22:51 |
|
|
Zabójca Tilsai
|
Ariaris napisał(a): To byłoby zbyt proste. Pety gildiowe to i tak wielki dodatek i ułatwienie- mimo, że jest "ciężki" w utrzymaniu. (bynajmniej dla mojej G wpłacanie choć 200 żarcia dziennie to wieelki problem ), a szczególnie wyexpiony może równać się z nie jednym graczem. Jak to zawsze mówią - coś za coś! Masz koxa peta-więc niestety musisz na niego poczekać. Wyobraź sobie jak takie wieczne pety pomogłyby w expieniu. A zbieranie jedzenia i karmienie co godzinę mijałoby się z celem-klikniesz sobie, zapłacisz i możesz lecieć zaraz. Poza tym nawet jeśli Pet Ci zginie i - o losie - musisz poczekać na niego 4h, możesz po prostu kupić innego, np. jednorazowego. Nie ma sytuacji bez wyjścia:) Opcja kup lekarstwo nie była by dostępna w momencie gdy nie ma jedzenia w gildii _________________ Gram od: 2011-04-13 PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
|
2 Gru 2013, o 22:54 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 9 Sie 2013, o 16:19 Posty: 11 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: Ccccome |
Nazgull napisał(a): Pomysł byłby fajny ale: w obecnej chwili jest tyle petów lub będzie po upku że można posiadać ich kilka i nie będzie tak że nie będzie zastępstwa. Idea petów obecnie jest taka aby każdy gracz posiadał ich kilka i używał w zależności od potrzeby/chęci itp. Pada Ci tłuk bierzesz krowę pada krowa akurat tłuk się uleczył a jak nie bierzesz ogara, plujkę, konowała itp. Obecnie posiadam 3 pety i śmierć jednego z nich w niczym mi nie przeszkadza, po prostu biorę kolejnego Wiem, że mogło się to przewijać, ale ja nie wiem więc pytam Czy w tym upku przewidziane są pety z 4 klatki? |
|
2 Gru 2013, o 23:01 |
|
|
Mistrz Gry
|
Hellsing nie przesadzaj z tym brakiem kasy... Skoro nie stać Cię na peta spoza gildii to jak może być Cię stać na natychmiastowe leczenie? Albo jesteś biedny i zbierasz pół roku na gildiowego albo jesteś bogacz i jesteś w stanie codziennie płacić platą za natychmiastowe leczenie...
A jeśli natychmiastowe leczenie to nie problem to tak samo nie jest problemem posiadanie kilku petów... _________________ |
|
2 Gru 2013, o 23:07 |
|
|
Zabójca Tilsai
|
Nazgull mi nie chodziło o kupno zwykłego peta który zresztą i tak zaraz padnie jak mucha tylko o kupno kolejnego peta gildiowego , poza tym coś ciężko zdobyć tą krowę i niewiem od którego lvl jest dostępna
|
2 Gru 2013, o 23:10 |
|
|
|
Hellsing, powiem tak... Robisz straszny misz-masz i chcesz połączyć wszystko w jedno(nie zawsz tak sie da). Rozpoczynasz od uzdrawiania petów GILDIOWYCH, poprzez brak funduszy a kończąc na krowie.
Gdzie tu spójność i zrozumienie całości? Mowisz o uzdrawianu petów za platynę. I Nazgull dobrze naprowadza - mówisz, że nie wszyscy są tak bogaci, więc skąd na to uzdrawianie wezmą? Za co kupią te pety? Ps. 3 klatka jest od 80lvl, nie od 60:) Ostatnio edytowany przez Ariaris, 2 Gru 2013, o 23:22, edytowano w sumie 1 raz |
|
2 Gru 2013, o 23:19 |
|
|
Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 173 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |