Strona 2 z 2 |
[ 18 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Małże.....
Autor | Wiadomość |
---|---|
Pogromca Valdaroga
|
a może wystarczy na ostatnim ognisku zlikwidowac czarne pole ? rozwiazalo by tio problem nie tylko malych lvlkow ale i wiekszych bo nie tylko 15-20 dostaja tam niekiedy łomot
_________________ amor patriae nostra lex miłość do ojczyzny naszym prawem |
3 Gru 2013, o 21:41 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 9 Sie 2013, o 16:19 Posty: 11 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: Ccccome |
Heavenmaker napisał(a): pvp nie będzie wyłączone, więcej - po upku pojawią się tam agresywne krabiki -> jeszcze nie zdecydowaliśmy czy będą atakować wszystkich, max 25 lvl, czy max 15, ich zadaniem będzie utrudniać ale również przeganiać stamtąd lvl poniżej 15, bo to nie jest krainka dla nich. To jest dobry pomysł HM, najlepiej od 25, by tych 15 lv nie chodziły tyle bo ich miejsce jescze w tretnis jest Co do tematu, uczestnicząc w walkach na plaży można zaobserwować pewną sprawe, która jest wbijanie do tych walk 10 lv które padają od hita a potem chlip chlip bo ich high lv biją. Same się o to proszą wbijając do tych walk. Nie mówie, że nie ma takich graczy którzy czerpią radość z tego że wycinają wszystkich dookoła, ale jeśli aktualnie na małżach ktoś taki przebywa no to poprostu nie wracaj tam... |
3 Gru 2013, o 23:13 |
|
Uczeń Simona
|
Mi bardzo podoba się to , że będą kraby to strasznie irytuje gdy kradnie małże 3-10 lvl i nic mu nie zrobisz nawet na 25 lvl bo Ci pump wyskoczy i lipa :/
_________________ W grze od 07. 2011r. (s1) ---> (s4) ---> (s7) ---> Ostlor ŁUK 70 BRB 50 |
4 Gru 2013, o 09:09 |
|
Walczący z drzewcami
|
Najwyższy czas zmienić profesje na MO ;D. Meteo jest niezawodne.
_________________ "Każdego dnia budzimy się, by walczyć o jutro, każdej nocy zasypiamy marząc o lepszej przyszłości" |
4 Gru 2013, o 09:54 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Tak, ja proponuje, żeby małże były na yellow mapce, bo lvl-e 15-25 dostają łomot (pump działa tylko raz)
_________________ ,,Wielu ludzi umie wygrywać, ale tylko nieliczni umieją przegrywać" |
4 Gru 2013, o 12:27 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Nie ma co zmieniać tej strefy, niech będzie jak jest.
|
4 Gru 2013, o 12:42 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 24 Lis 2013, o 22:40 Posty: 4 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Dziumdziak |
Teraz zabito mnie już 22 razy dziękuje -.-
|
10 Gru 2013, o 20:57 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Jestem za dodaniem krabów które będą atakować do 20 levela ja już nie chodze na Małże ale jak pujdziesz sobie tam to zaraz 2 lev ci truje i niemożesz sobie uzbierać i uprażyć małży nawet ja ci brakuje te 14k
_________________ s4->s7->s.Ostlor LowcaZguby s4 lev-51 łuk s4/s7 Jeże FOREVER CordingMilq s7 Lev-51 luk =on Turek miejsce... 4 |
14 Gru 2013, o 08:54 |
|
Strona 2 z 2 |
[ 18 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 105 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |