![]() |
Strona 2 z 3 |
[ 21 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
NICK W GRZE//BAN
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 22 Lut 2011, o 10:28 Posty: 28 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
DO HOLERY ZMIENI MI KTOŚ NICK TAM NIŻEJ BYŁ POST I JAKOŚ JEMU ZMIENILIŚCIE A MI NIE?? CO TO ZA FARMAZOŃSTWO....
|
22 Lut 2011, o 14:48 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
Bubelage napisał(a): Dyskusja schodzi na psy. nie po prostu nie masz znaczącego argumentu tylko regulamin i regulamin ja się pytam czy nick xyz ma sens? mogę podać jeszcze kilka nicków topowych graczy które podchodzą pod "bez sens" nie tam żebym coś do nich miał to tylko przykład no ale nie róbmy sobie jaj. REGULAMIN REGULAMINEM ALE ON TEZ POWINIEN MIEĆ JAKIŚ SENS :p BTW Cytuj: Emmm Druid S3 Ostatnio edytowany przez Pirek 22 Lut 2011, o 14:56, edytowano w sumie 2 razy |
22 Lut 2011, o 14:51 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 22 Lut 2011, o 10:28 Posty: 28 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Ludzie proszę zmieńcie mi nick zapłacę w jakiś sposób
|
22 Lut 2011, o 14:53 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 18 Paź 2010, o 19:15 Posty: 20 Miejscowość: Radom Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
gra jest wprowadzona w erze średnioiecza połączona z magią i różnymi mitologicznymi potworami nick taki jak xyz albo blt4e psują klimat to bez sensu ciekawe jak byś w takich czasach łaził z takim mianem
![]() _________________ Aktualnie gram rycerzem Targerus 27lv server nr 1 |
22 Lut 2011, o 14:57 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie
To zmieńciee nick i po sprawie Bosze
|
22 Lut 2011, o 15:00 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() ![]() |
@bryla66 - gdybyś najpierw pomyślał, a potem założył postać, to nie miałbyś problemu. Wina leży po twojej stronie, więc czekaj na pomoc, a nie spamuj.
|
22 Lut 2011, o 15:20 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 18 Paź 2010, o 19:15 Posty: 20 Miejscowość: Radom Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Właśnie monka ma racje
_________________ Aktualnie gram rycerzem Targerus 27lv server nr 1 |
22 Lut 2011, o 15:22 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() ![]() |
Nie stresuj się bo Ci zyłka pęknie
![]() A tak serio to konta zbanowanego nie masz, tylko postac wiec nie wszystko jest stracone. _________________ A little knowledge is a dangerous thing. ![]() PJONA! |
22 Lut 2011, o 17:09 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Zależy mi na tej postaci mam troche kasy
|
22 Lut 2011, o 17:54 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 18 Sty 2011, o 20:48 Posty: 1556 Miejscowość: Konin Podziękowano: 28 razy Otrzymanych podziękowań: 34 razy ![]() |
Pirek napisał(a): Bubelage napisał(a): Dyskusja schodzi na psy. nie po prostu nie masz znaczącego argumentu tylko regulamin i regulamin ja się pytam czy nick xyz ma sens? mogę podać jeszcze kilka nicków topowych graczy które podchodzą pod "bez sens" nie tam żebym coś do nich miał to tylko przykład no ale nie róbmy sobie jaj. REGULAMIN REGULAMINEM ALE ON TEZ POWINIEN MIEĆ JAKIŚ SENS :p BTW Cytuj: Emmm Druid S3 To regulamin jest jedynym i wystarczającym argumentem. Prawo nie podlega dyskusji. Dura lex, sed lex. @bryla66 Uspokój się. Sprawę zmiany nick'u objaśniłem parę postów wyżej, proszę czytać ze zrozumieniem. Temat do zamknięcia. _________________ ![]() Surowe prawo, lecz prawo. "Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain |
22 Lut 2011, o 19:28 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 3 |
[ 21 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |