Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
[IDEA] pigment !!!
[IDEA] pigment !!!
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
- dodać NPC obok opcji sprzedaży mofra i pigmenta sprzedaż pigmentu intensywnego , pigmentu mocnego czy jaktam by to nazwać .
czemu ? ano dlatego że w wielu przypadkach pigment działa jak dziadowski kolorowy filtr na ''malowanych '' itemach - cel : faktyczna intensywna zmiana barwy bazowej ( możliwość potem użycia pimentu standard na dzisiejszych efektach -zasady działania : zakup cena i użycie tak samo jak pigment standard _________________ okrucieństwo jest naszą powinnością , bo cóż wredniejszego .... tożsamość,nienawiść,pamięć nie
Spoiler:
|
14 Gru 2013, o 20:04 |
|
Walczący z drzewcami
|
Kolejny modyfikator przedmiotów? Przy pomocy akualnego pigmentu można uzyskać ciekawe efekty. Już nie mów, że to jest badziew. Owszem intensywność kolorystyczna jest zależna od przedmiotu i każdy nie idzie wymalować perfekcyjnie, ale nie na tyle, aby wprowadzać "coś mocniejszego".
_________________ "Każdego dnia budzimy się, by walczyć o jutro, każdej nocy zasypiamy marząc o lepszej przyszłości" |
14 Gru 2013, o 20:16 |
|
Uczeń Simona
|
Stanowczo na nie!
Już widzę tych wszystkich gości świecących jak żarówki. @Zuzialol Zgadza się, grę trzeba urozmaicać, ale postać pomalowana na wszystkie kolory tęczy kiepsko wpisuje sie w mroczny klimat gry. _________________ Turnieje HC 1vs1 1-140 3 miejsce 2vs2 36-52 1 miejsce 1vs1 20-29 1 miejsce 1vs1 1-140 1 miejsce 1vs1 60-74 1 miejsce Ostatnio edytowany przez RaScaL, 15 Gru 2013, o 09:55, edytowano w sumie 1 raz |
14 Gru 2013, o 20:33 |
|
Walczący z drzewcami
|
A ja jestem na tak Fajne rozwiązanie, też nad tym kiedyś dumałem. Niektóry kolorki da się zwykle w pełni zrobić, ale nie zawsze, a mi się zawsze taki cały czarny kox marzył A cena mogłaby być o jakieś 5-10 platy wyższa, bo to jednak lepszy bajer.
RaScaL napisał(a): Stanowczo na nie! Już widzę tych wszystkich gości świecących jak żarówki. I co że widzisz, grę trza urozmaicać A jak żarówki by nie świecili, bez przesady Tylko że ten pomysł niestety nic specjalnego nie wprowadza, więc zapewnie nie wejdzie _________________ Zuzialol 84 dr... 70 lvl wbity 27.07.2014 o godzinie 20:46. 80 lvl wbity 10.09.2015 o godzinie 16:50 Szybko mi idzie Na zawsze pozostaje Pijanym Jeżem... Do tego turkowy łuk 27 Zuziuk, mo 35 Teestpremki i inne |
14 Gru 2013, o 20:47 |
|
Pogromca Valdaroga
|
RaScaL napisał(a): Stanowczo na nie! Już widzę tych wszystkich gości świecących jak żarówki. akurat na święta by się przydało jak by świecili jak choinka:P A tak po prawdzie to możesz zawsze nawracać ekscentryków mody taernowskiej na swój własny gust... Np. Ogniem i mieczem:P _________________ Druid 129 i wciąż rośnie:) MO 134 nawalam z fireballa:D 100 level wbity 4.09.2014 "Quis custodiet ipsos custodes?" Morana ubita na 111 levelu. 21.05.2015 w składzie sh,bb,łuk,ryc... |
14 Gru 2013, o 22:04 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Zuzialol napisał(a): ... Tylko że ten pomysł niestety nic specjalnego nie wprowadza, więc zapewnie nie wejdzie pomysł wprowadza takie samo <nic specjanego > co i pigment i morf w dzisiejszej postaci ... BTW : próbował ktoś malować pelke z valda ? - zaiste piękne efekty daje dzisiejszy pigment... _________________ okrucieństwo jest naszą powinnością , bo cóż wredniejszego .... tożsamość,nienawiść,pamięć nie
Spoiler:
|
14 Gru 2013, o 23:15 |
|
Błądzący w Tunelach
|
@UP tak samo jak pelka i zbroja z htagi. Z ciemnoczerwonego na sraczkoczerwony. Tu raczej nie chodzi o coś mocniejszego, a o całkowitą zmianę Jak widze niektóre postacie to jest to masakra. Wyglądają jak twarz 4-letniego dziecka po tym jak dorwało kosmetyki mamy Niestety, w podobnym temacie było mówione, że dla grafików takie coś jest raczej niewykonalne/wymaga ogromnego wkładu pracy. Jeśli się mylę niech mnie ktoś poprawi
_________________ Sypię piaskiem, okazjonalnie wystrzelę coś z łuku. |
15 Gru 2013, o 09:37 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Pomysł może i dobry ale przy takiej miniaturyzacji postaci jaka jest w taernie i tak nie da wymiernego efektu, ponieważ nie widać szczegółów, to jest tylko gra w przeglądarce i wydaje mi się że im więcej takich efektów to tylko bardziej ją obciąża i robi mniej estetyczną, ale to tylko moja opinia.
I zmień podpowiedzi w ankiecie bo ostatnie dwie sugerują żeby dawać tylko tą, którą byś chciał żeby była wybrana. _________________ |
15 Gru 2013, o 09:56 |
|
Błądzący w Tunelach
|
To czy osiagniesz dobry efekt kolorystyczny niestety zalezy w duzej mierze od przedmiotu i mysle, ze to tam nalezaloby szukac rozwiazania. Na przyszlosc jesli chcesz aby ankieta cokolwiek dala nie ustawiaj tak bezsensownych opcji.
_________________ You can't kill me cause I was born dead Mag Ognia - 116LvL |
15 Gru 2013, o 10:03 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 107 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |