![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Problem z duchami
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 23 Sty 2011, o 12:20 Posty: 290 Miejscowość: Poznań Podziękowano: 27 razy Otrzymanych podziękowań: 5 razy ![]() |
Dzisiaj o godz. 14.00 bylem na duchach z ekipa. Nie wiem czy to blad, ale po ucieczce z walki gdy mialem malo hp to przy probie dolaczenia do grupy pokazal sie taki tekst: "Walka zbliża się już do końca. Nie możesz dołączyć.", pomimo ze to byl dopiero poczatek walki.
_________________ "Tylko umarli zobaczą koniec wojny" - Platon |
22 Lut 2011, o 15:22 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
A nie było tak, że niedługo potem skończyli walkę? System wygląda tak, że cały wynik walki jest obliczany, gdy wszyscy klikną zegar - to co potem oglądacie to animacja, ale już wiadomo, że walka skończona na zewnątrz - a jak się kończy to nie możesz dołączyć, bo po co?
Myślę, że o to chodziło. _________________ Ignorantia iuris nocet. Fiat iustitia, et pereat mundus. |
22 Lut 2011, o 16:25 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga
![]() |
Nie, drygu wspominał na Shoucie, że chyba źle ustawił limity po dzisiejszych zmianach. To by było to, nic nie zrobimy :/
_________________ Lester - Barbarzyńca 70 lvl - [off] - 24.02.2013; [próba powrotu] - 05.05.2019 - 71 lvl |
22 Lut 2011, o 16:26 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
A to gorzej... Przepraszam za wprowadzanie w błąd
![]() _________________ Ignorantia iuris nocet. Fiat iustitia, et pereat mundus. |
22 Lut 2011, o 16:32 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() ![]() |
To jest zdecydowanie błąd, mam nadzieje ze bedzie jakis komunikat o naprawieniu go. Na początku ducha zamku kolega padl i juz nie mogl wejsc.....potem walka trwala jeszcze z 10 minut:)
_________________ Prezes - 100+ lv s2 ... |
22 Lut 2011, o 21:40 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() ![]() |
Przed chwila mialem to samo. Wywalilo mnie podczas dopiero atakowania ducha.... I tak o to godzina lazenia i bicia zgrzytow poszla sie ........ Szkoda slow..... Szkoda, ze zamiast sprawdzic najpierw poprawnosc dzialania aktualizacji, ladujecie ja i jest cisza....
_________________ http://demotywatory.pl/2014205/I-tak-zawsze%22A |
22 Lut 2011, o 23:03 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() ![]() |
Również miałem do czynienia z tym błędem. Trochę to nie fair jak przykładowo ktoś z drużyny dostanie DC lub padnie na duchu, po czym zdąży wrócić, nie może dołączyć do drużyny, a z ducha poleciał rar...
_________________ S1 Damarakiel MO S1 Trias Druid |
22 Lut 2011, o 23:40 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 6 Lut 2011, o 18:45 Posty: 101 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Wydaje mi się, że to błąd przez zmiany, które zostały dodane dzisiaj do walk PvP.
|
22 Lut 2011, o 23:42 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() Rejestracja: 18 Cze 2009, o 16:34 Posty: 3515 Podziękowano: 108 razy Otrzymanych podziękowań: 1521 razy ![]() |
Dzisiaj zostanie wgrana poprawka.
|
23 Lut 2011, o 00:29 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |