Strona 2 z 2 |
[ 18 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
PvP - propozycja rozwiązania
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Heavenmaker napisał(a): Ares, tu są sami znawcy... każdy ma 7 poziom w skillu Znawca Znawców lub Znawca Wszystkiego. My sobie poradzimy i drygu wyraźnie napisał, że to pierwszy etap. Trzymam kciuki, aby dalsze poprawki przyniosły pożądany efekt. Mam pytanie: ile tych etapow bedzie? Na s1 malze opustoszały, sporadyczne walki (tam pumpa nie widziałem nigdy ). To samo karczma alaril, mostek na herszcie i na plazy. Zaniklo już "kto PvP?", czy "wołać ludzi na orkę" (i masy ustawek). Ale suma sumarum, jestem dobrej mysli _________________ Tyle w temacie. http://scr.hu/0en0/b3b8j Ave dymki! Trzecie msc: 9 Ave PvP! Drugie msc: 11 Ave marne procenty! Pierwsze msc: 14.. W grze od 1.04.12 |
|
21 Gru 2013, o 18:40 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Może status sadysty jest niedopracowany, ale na pewno nie zgodzę się z tym, że to niewypał. Skoro ludzie nie potrafią walczyć fair play to niech wiedzą, że mogą za to ponieść konsekwencje w formie ataku na żółtym czy coś innego. Tak więc łapa w góre za usprawnieniem sadola.
_________________ "Każdego dnia budzimy się, by walczyć o jutro, każdej nocy zasypiamy marząc o lepszej przyszłości" |
|
21 Gru 2013, o 18:42 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Dragonfire78 napisał(a): Może status sadysty jest niedopracowany, ale na pewno nie zgodzę się z tym, że to niewypał. Skoro ludzie nie potrafią walczyć fair play to niech wiedzą, że mogą za to ponieść konsekwencje w formie ataku na żółtym czy coś innego. Tak więc łapa w góre za usprawnieniem sadola. panie sadole se wbilem atakujac np 1vs1 barba 129 ryca 135... albo vd 118 mo 120+.... wiec wybacz ze nie walcze fer i mam sadolaxD _________________ Markko VD 122 Laraks ON Caandy Drut 79 Laraks ON Barb 140 Laraks ON Pasionat zasiadania i Oszukanista/Legalista |
|
21 Gru 2013, o 19:01 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Chodzi o to że zarówno Dragonfire78 jak i Ares macie oboje rację.
Dragonfire78 ma rację bo sadol jako pomysł jest dobry, Ares ma rację bo wykonanie tego pomysłu jest nie takie jakie być powinno... |
|
21 Gru 2013, o 20:37 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Dragonfire78 napisał(a): Może status sadysty jest niedopracowany, ale na pewno nie zgodzę się z tym, że to niewypał. Skoro ludzie nie potrafią walczyć fair play to niech wiedzą, że mogą za to ponieść konsekwencje w formie ataku na żółtym czy coś innego. Tak więc łapa w góre za usprawnieniem sadola. Jak sobie nie radzisz w pvp to nie płacz Mi sie nie podoba teraz pump co prawda cały czas mi pomaga ale to porażka stary był lepszy w sadolu się nie wypowiem bo go nie mam a co do wyzerowania statusu to tez na tak _________________ Nicki-LufenBack Level-140 Profesja-Rycerz Serwer-Larkas Gildia-Valhalla |
|
22 Gru 2013, o 03:17 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Koniecznie usunąć ochorone po zgonie dziłającą na czarnym coś około 1-2 min , troche przekłamuje( deklarowane 5 min) .
_________________ okrucieństwo jest naszą powinnością , bo cóż wredniejszego .... tożsamość,nienawiść,pamięć nie
Spoiler:
|
|
22 Gru 2013, o 06:47 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
DruidzkieŚci napisał(a): Koniecznie usunąć ochorone po zgonie dziłającą na czarnym coś około 1-2 min , troche przekłamuje( deklarowane 5 min) . I jeszcze usunąć pumpa, a wszędzie dac black. (ironia) _________________ AVE S3: Miachavelli/Druid (ciągle rosnie) |
|
22 Gru 2013, o 12:56 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Sulti napisał(a): DruidzkieŚci napisał(a): Koniecznie usunąć ochorone po zgonie dziłającą na czarnym coś około 1-2 min , troche przekłamuje( deklarowane 5 min) . I jeszcze usunąć pumpa, a wszędzie dac black. (ironia) Dla czego ironia? Mi sie podoba _________________ Tyle w temacie. http://scr.hu/0en0/b3b8j Ave dymki! Trzecie msc: 9 Ave PvP! Drugie msc: 11 Ave marne procenty! Pierwsze msc: 14.. W grze od 1.04.12 |
|
22 Gru 2013, o 13:07 |
|
|
Strona 2 z 2 |
[ 18 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 26 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |