Strona 3 z 3 |
[ 22 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Welcome to league of ZEUS
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Galajus Po 1. kto spami ten spami, ja tu wstawiam wypowiedzi że żadne bonusiki druidom nie są już potrzebne. Po 2. "Nupski" to jest Twój druid jak już tak chcesz się wypowiadać Po 3. Nie wiem gdzie Ty przeczytałeś iż ja wypowiedziałem takie słowa jak Sheed jest do niczego i że jest słaby, bo jest to zaje.. bardzo dobra, fajna klasa. Po 4. Porobić pvp? Całą grę w nim uczestniczę także, tą uwagę zostaw dla siebie, ja tam nie wnikam z czego bierzesz swoje teorie, ale moje z pupy nie są Mówię tylko że żadne bonusy Wam już nie są potrzebne, chyba macie wystarczająco dobrych rzeczy. Jakby każdy tak chciał aby zostały dodane jakieś dodatki do każdej klasy,aby być tylko lepszym i wygrywać bez żadnego problemu z każdym, forum by nie starczyło, a powody byłyby nędzne _________________ Pielęgnuje tę nienawiść w sercu na dobre i karmie ją głupotą ludzi, którą widzę ciągle. Mój Kanał YouTube |
19 Gru 2013, o 09:04 |
|
|
Ja może napiszę już na poważnie :
Nie chodzi o dodawanie bonusów lecz pozostawienie druida w niezmienionej formie .Zmiany wcale nie są takie małe jak niektórzy piszą Grałem na początku Sheedem jako, że lubię grać solo ( jak dobrze pamiętam coś ostatnio ekipa pisała o ukłonie w kierunku graczy "solo") Nie interesowały mnie walki pvp tylko jako takie spokojne granie bez szału i ciśnień na lvl exp i eq.Druga postać ...druid .Klasa sama w sobie .Świetna do łażenia solo bez potrzeby proszenia się o pomoc. Druida wybrałem właśnie ze względu na to, że jest niezależny i z petem może dużo więcej niż inne profy :p .Mogłem sobie np. Geo bić 35 rund ale bez deda i ucieczki.Teraz po zmianach nie wyobrażam sobie walki z jakimś wymagającym bosem solo z tego względu, że po prostu nie starczy mi many ...pż ...i wystarczającego leczenia .Dlatego też druid popełnił samobójstwo "wieszając się " na własnej lasce . P.S "Balansowanie" trzeba było zrobić podczas tworzenia postaci, a nie po kilku latach .Ktoś stracił trochę czasu, żeby mieć postać jaka mu pasuje, a ekipa stworzyła w tej chwili "druidopodobnego" ludka. Nie piszcie mi, że "trzeba ogarniać " bo nie jest to serwer dla zawodowców i tak naprawdę te osoby co piszą, że "ogarniają" kłamią P.S. II Co to znaczy "ogarniać" heh zwyciężać w pt 5v1 czy bić bosa z kolegami z full eq rar/epik i ochro ryca ...pff |
22 Gru 2013, o 20:58 |
|
Strona 3 z 3 |
[ 22 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 127 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |