![]() |
Strona 3 z 3 |
[ 22 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Welcome to league of ZEUS
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 5 Lip 2012, o 14:38 Posty: 22 Podziękowano: 27 razy Otrzymanych podziękowań: 29 razy Nick w grze: Shacal ![]() |
![]() ![]() ![]() Galajus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mówię tylko że żadne bonusy Wam już nie są potrzebne, chyba macie wystarczająco dobrych rzeczy. Jakby każdy tak chciał aby zostały dodane jakieś dodatki do każdej klasy,aby być tylko lepszym i wygrywać bez żadnego problemu z każdym, forum by nie starczyło, a powody byłyby nędzne _________________ Pielęgnuje tę nienawiść w sercu na dobre i karmie ją głupotą ludzi, którą widzę ciągle. Mój Kanał YouTube ![]() |
19 Gru 2013, o 09:04 |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
Ja może napiszę już na poważnie :
Nie chodzi o dodawanie bonusów lecz pozostawienie druida w niezmienionej formie .Zmiany wcale nie są takie małe jak niektórzy piszą Grałem na początku Sheedem jako, że lubię grać solo ( jak dobrze pamiętam coś ostatnio ekipa pisała o ukłonie w kierunku graczy "solo") Nie interesowały mnie walki pvp tylko jako takie spokojne granie bez szału i ciśnień na lvl exp i eq.Druga postać ...druid .Klasa sama w sobie .Świetna do łażenia solo bez potrzeby proszenia się o pomoc. Druida wybrałem właśnie ze względu na to, że jest niezależny i z petem może dużo więcej niż inne profy :p .Mogłem sobie np. Geo bić 35 rund ale bez deda i ucieczki.Teraz po zmianach nie wyobrażam sobie walki z jakimś wymagającym bosem solo z tego względu, że po prostu nie starczy mi many ...pż ...i wystarczającego leczenia .Dlatego też druid popełnił samobójstwo "wieszając się " na własnej lasce . P.S "Balansowanie" trzeba było zrobić podczas tworzenia postaci, a nie po kilku latach .Ktoś stracił trochę czasu, żeby mieć postać jaka mu pasuje, a ekipa stworzyła w tej chwili "druidopodobnego" ludka. Nie piszcie mi, że "trzeba ogarniać " bo nie jest to serwer dla zawodowców i tak naprawdę te osoby co piszą, że "ogarniają" kłamią ![]() P.S. II Co to znaczy "ogarniać" heh zwyciężać w pt 5v1 czy bić bosa z kolegami z full eq rar/epik i ochro ryca ...pff |
22 Gru 2013, o 20:58 |
|
![]() |
|
![]() |
Strona 3 z 3 |
[ 22 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |