![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Blad przy wysylaniu sms na platyny
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 18 Gru 2013, o 23:05 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: himolo ![]() |
Serwer: S1
Nazwa postaci: Czas: Opis: pomocy. mam karte z play stan konta 1zł + 13 zł promocyjne wiecie jak to jest w play promocyjne na miecha. wysylam zgodnie z wytycznymi eska i przy wysylaniu jest blad, probowalem 3 razy za kzdym jest tylko krotki komunikat blad , nie udalo sie wyslac wiadomosci. ALE pomidor CZEMU. [ciach] siec po 1. moje pytanie brzmii o co chodzi? nie pisze, ze brak srodkow. myslalem , ze moze z tymi promocyjnymi cos nie tak, ale niepowinno bo by to bylo bezsensu mam kase a nie moge wydawac. cos z serverem moze? |
22 Gru 2013, o 21:00 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() ![]() |
Przede wszystkim nie przeklinaj, rozumiem, że można się zdenerwować.. ale kultura musi być.
Stawiam na to, że promocyjne złotówki służą do dzwonienia, a nie do zamawiania usług premium, aby rozwiać wątpliwości skontaktuj się ze swoim operatorem. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E ![]() |
23 Gru 2013, o 00:40 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 18 Gru 2013, o 23:05 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: himolo ![]() |
mam blokade premium na siec jest nei fajna ;<
|
23 Gru 2013, o 11:33 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |