Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Turnieje peciarskie
Turnieje peciarskie
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uczeń Heremona
|
Witam
Temat już sam w sobie wiele wyjaśnia - pomysł polega na wprowadzeniu nowej kategorii turniejów - na początek gracz+jego pet vs drugi gracz+pet, z czasem może zwiększając liczbę graczy (jak i petów) do dwóch na drużynę. Incjatywa ta podkreśliłaby - moim zdaniem - znaczenie graczy zaangażowanych w expienie swoich zwierzaków (chociaż Taern jest grą nastawioną na grę drużynową, nie wyklucza to posiadania wysokopoziomowego peta). Oczywiście, aby nie wypaczyć niższych przedziałów, jednorazówki byłyby wyłączone z rywalizacji, a i same turnieje w moim zamyśle nie powinny odbywać się jakoś nadzwyczaj często - raz, dwa razy w miesiącu, przy czym , licząc przedziały, lvl peta nie miałby znaczenia - brany by był pod uwagę tylko poziom gracza. _________________
Spoiler:
|
|
28 Gru 2013, o 12:05 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Jestem na nie pety są na to za głupie i taki turek to czysty fart a nie exp peta
_________________ Cidies dr 35lvl Abisasin łuk 18lvl To że mam 13 lat to nie znaczy, że jestem idiotą. |
|
28 Gru 2013, o 15:13 |
|
|
Uczeń Heremona
|
@up - mądrzejsze od większości graczy
28 Gru 2013, o 15:15 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Nie jest to jakoś szczególnie błyskotliwy pomysł, i byłoby trochę problemów z uczciwością, ale co tam, każda nowość i powiew świeżości jest dobry. WIęc tak !
_________________ Ten granatowy barbarzyńca z Larkas |
|
28 Gru 2013, o 20:02 |
|
|
Zabójca Tilsai
|
My czekamy na arenke drużynową a ty tutaj z tak banalnym pomysłem wyjeżdżasz , daj spokój kto by na to chodził
_________________ Gram od: 2011-04-13 PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
|
28 Gru 2013, o 20:11 |
|
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 10 Mar 2013, o 12:02 Posty: 89 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 8 razy Nick w grze: Naloko |
Mnie się podoba. W Trentis czy innej mieścinie brakuje miejsca, gdzie (nielegalnie?) odbywałyby się walki zwierząt (z właścicielami lub bez nich). Oczywiście zwierzak nie ginąłby po utracie całego życia, mam nadzieję. Nagrody mogłyby być mniejsze niż za walkę na arenie, no ciekawa byłaby opcja, żeby sobie takie cudze walki pooglądać bez konieczności startowania (może jeszcze zakłady do tego?).
_________________ Rany zadane na ciele, tak jak powiedzieli, w imie... Rany zadane sercu, są początkiem, końca! Rany zadane duszy, i ty wiesz, iż to wie gdzie moje... Rany zadane mojemu życiu, przeklinające głośno, niczym chaos! |
|
28 Gru 2013, o 20:59 |
|
|
Uczeń Simona
|
Mi sie podoba ale to w takim klimacie jak @up napisano
Jakos tak nielegalnie,gdzies za trentis,keme i fajne by byly te zakladki |
|
28 Gru 2013, o 23:47 |
|
|
Zabójca Tilsai
|
Było by to fajne gdyby takowemu petowi samemu można było ustawić taktykę walki , niestety administracja nie chce dać nam tej możliwości
Taka możliwość ustawienia taktyki walki peta można by przecież ustawić w 4 zakładce w umiejętnościach , obok tej z literą S dodać literę P , w walce tak jak nasze nr strategii są po lewej stronie zegara , te od petów były by na dole zegara _________________ Gram od: 2011-04-13 PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
|
29 Gru 2013, o 14:05 |
|
|
Inżynier
|
Niejednokrotnie było to już powtarzane w wielu miejsca: pet ma być tylko pomocą dla graczy, nie ich zamiennikiem; dlatego nie ma możliwości, aby to gracz ustawiał mu taktyki.
_________________ pozdrowienia z s7, eu i s5 Kidda (mała mo), MarysQ vel Kidda (dru 120) Zojah zwana Zośką (ryc z s5) |
|
29 Gru 2013, o 14:22 |
|
|
Uczeń Simona
|
Kidda no tak ale przeciez peta mozna tresować
|
|
29 Gru 2013, o 15:52 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 126 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |