Strona 28 z 32 |
[ 312 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
co warto zmienić/poprawić/dodać - oczami graczy
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Witam,
zapewne mój pomysł nie jest odkrywczy czy istnieje możliwość by zmodyfikować nieco ekran z przeglądaniem rankingu? Fajnie gdyby przy nicku gracza wyświetlała się informacja w jakiej jest obecnie Gildii. Przydatnym narzędziem byłaby również możliwość sortowania rankingu - zobaczyć kto ma na serwie najwięcej zgonów kto najmniej, jak wgląda kolejność na serwie wg profesji, kto jest liderem jak chodzi o power a kto przoduje w honorze itp. pozdrawiam Rozważania nad wprowadzeniem zostały przełożone na później, wymaga to dużo pracy. rzuff |
|
19 Lis 2013, o 11:23 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
to takie kilka moich pomysłów:
1. nagrody rzeczowe w turniejach jak i eventach - nie tylko złoto, platyna ale może jakieś unikalne rarki albo skiny (przykladowo - http://wiki.taern.pl/index.php/Zag%C5%8 ... gliharmonu ) 2. doświadczenie uzyskane za zlecenie uzyskuje również pet (o ile jest przy graczu i jest aktywny) 3. może coś w stylu "kryjówki" - nasz gracz ucieka z Taernu i dociera do wybrzeża Haligardu a tam musi sobie znaleźć kryjówkę (przykładowo nocleg). Polegało by to na ulepszaniu różnych np. budynków, rzeczy itd - do dopracowania ta takie 3 ważniejsze pomysły, mam ich więcej ale zobaczymy co z tymi będzie |
|
19 Lis 2013, o 17:56 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
S4, S5 i zagraniczne serwery w wyborze serwerów w błędach...
_________________ Zuzialol 84 dr... 70 lvl wbity 27.07.2014 o godzinie 20:46. 80 lvl wbity 10.09.2015 o godzinie 16:50 Szybko mi idzie Na zawsze pozostaje Pijanym Jeżem... Do tego turkowy łuk 27 Zuziuk, mo 35 Teestpremki i inne |
|
19 Lis 2013, o 20:39 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
2 pomysły dotyczące gildii
Pierwszy to Handel pomiędzy gildiami a dokładniej surowcami wyprodukowanymi przez gildię np: Gildia A produkuje kryształ i żelazo Gildia B drewno i kamień. Kanclerz gildii A wymienia kryształ na kamień z kanclerzem gildii B - szczegóły do opracowania Drugi pomysł dotyczy sojuszy gildyjnych których mamy od groma a jednak nic z nich nie wynika. Pomysł polega na odznaczeniu jakoś gracza który należy do sojuszniczej gildii (coś jak w czasie wojny) - przyśpieszy to identyfikacje i udzielanie sobie wzajemnej pomocy. Pozdro _________________ S1 Barbarzyńca - Krisj 93 nieogar S1 Łucznik - Oxatan 25 lolek |
|
26 Lis 2013, o 23:20 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
według mnie sojusze gildyjne nic nie znacza i stanowczo wymaga to poprawy sojusz doc zegos zobowiazuje a czesto jest to dawanie na odczep sie wedlug mnie powinno byc cos takiego ze np w trakcie wojny gildyjnej sojusznicy moga atakowac wrogow swoich przeciwnikow oczywiscie bd to dopracowac ale na pewno dodalo by to smaczku funkcjia gildyjnym
_________________ amor patriae nostra lex miłość do ojczyzny naszym prawem |
|
3 Gru 2013, o 21:46 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Noo.. a co jesli jakas gildia jest sojusznikiem dwóch gildii walczacych? Ora obie strony? Pomysł do dopracowania wg mnie, ale zarys fajny.
W tym temacie nie komentujemy pomysłów innych osób. - desacred _________________ Tyle w temacie. http://scr.hu/0en0/b3b8j Ave dymki! Trzecie msc: 9 Ave PvP! Drugie msc: 11 Ave marne procenty! Pierwsze msc: 14.. W grze od 1.04.12 |
|
5 Gru 2013, o 09:15 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 1 Cze 2013, o 13:36 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
jedna mała sprawa. nie wiem czy było to poruszane ale zróbcie tak żeby w PVP ten co atakuje nie mógł uciec z walki
|
|
7 Gru 2013, o 17:41 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 2 Gru 2013, o 15:06 Posty: 3 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Volfkodav |
może o tym pisano ale napisze jeszcze raz widoczność kto w gildii jest online byłoby fajnie
_________________ " Spójrz w lustro i pokaż to tamtemu jak to tu wygląda od środka z serducha niech posłucha złości forma, masz moc uwierz w to lekki zastrzyk motywacji roz....wal to na ostro, wiesz co robić nie zaśnij ... " |
|
11 Gru 2013, o 02:04 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 5 Gru 2013, o 17:39 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: Devtas |
Witam chciałbym poruszyć temat depozytu w Wiosce Druidów (Viridum).
Ponieważ są tam aż 3 wolne chatki a depozytu brak. Przecież depozyty są tylko w Trentis,Kamenak i w Garnizonie, więc myślę że na terenie Alairu by się przydał Myślę że to całkiem dobry pomysł |
|
28 Gru 2013, o 17:18 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Ja prosze tylko abyście usuneli PumPa więcej do szczęścia mi nie trzeba
_________________ Kto się wywyższa zostanie poniżony... Idę przez mrok, jestem pewny, że nic mi się nie stanie, bo wiem, że czuwasz nade mną Panie... |
|
6 Sty 2014, o 19:26 |
|
|
Strona 28 z 32 |
[ 312 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 17 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |