Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Komenda rename
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Walczący z drzewcami
|
Witam. Teraz wraz ze wpisaniem komendy /rename trzeba wpisać aktualny nick gracza i wyskakują wszystkie wcześniejsze nicki i teraźniejszy nick. Otóż wpadłem na pomysł, żeby można było wpisywać dowolny ze wszystkich nicków gracza i by się wyświetlały wszystkie jego nicki łącznie z teraźniejszym. To by pomogło w wielu sytuacjach np. gdy zna się kogoś (ale nie ma w znaj itd.) chce się do niego napisać coś i wyskakuje "użytkownik XXX nie istnieje" - logiczne, że usunął konto albo zmienił nick. I skąd mam wiedzieć jaki jest jego nick teraz Dlatego takie przerobienie komendy by bardzo pomogło. Przynajmniej mi :p
_________________ Zuzialol 84 dr... 70 lvl wbity 27.07.2014 o godzinie 20:46. 80 lvl wbity 10.09.2015 o godzinie 16:50 Szybko mi idzie Na zawsze pozostaje Pijanym Jeżem... Do tego turkowy łuk 27 Zuziuk, mo 35 Teestpremki i inne |
|
27 Gru 2013, o 21:15 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Popieram twoj pomysl, czasami wlasnie trudno sie domyslic czy dana postac zostala usunieta czy nick zostal zmieniony
|
|
27 Gru 2013, o 21:30 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
A co by było wtedy gdy postać zmieniłaby nick specjalnie żeby jej nie rozpoznawano?
_________________ Mo 81+ Qsiek G : Warriors of Destiny Pzdr |
|
30 Gru 2013, o 13:17 |
|
|
Chodząca legenda
|
Ok, fajnie, ale co wtedy, jeśli zmieniłem nick i ktoś użył mojego starego nicku?:>
|
|
30 Gru 2013, o 13:59 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
@Dev
Na przykład wyświetla obydwa (albo więcej) konta. No co szkodzi?:> @down Chodziło mi o nicki postaci a nie o wszystkie postaci na koncie. Źle to ująłem, że konta napisałem:p _________________ Zuzialol 84 dr... 70 lvl wbity 27.07.2014 o godzinie 20:46. 80 lvl wbity 10.09.2015 o godzinie 16:50 Szybko mi idzie Na zawsze pozostaje Pijanym Jeżem... Do tego turkowy łuk 27 Zuziuk, mo 35 Teestpremki i inne Ostatnio edytowany przez Zuzialol, 30 Gru 2013, o 14:28, edytowano w sumie 1 raz |
|
30 Gru 2013, o 14:02 |
|
|
Administrator
|
Zuzialol napisał(a): @Dev Na przykład wyświetla obydwa (albo więcej) konta. No co szkodzi?:> Idąc tym tokiem może od razu udostępnić komendę która pokazuje wszystkie postacie? No co szkodzi. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
|
30 Gru 2013, o 14:10 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
rzuff napisał(a): Zuzialol napisał(a): @Dev Na przykład wyświetla obydwa (albo więcej) konta. No co szkodzi?:> Idąc tym tokiem może od razu udostępnić komendę która pokazuje wszystkie postacie? No co szkodzi. W grach od BP jest taka komenda i co szkodzi? Nic. Wiadomo z kim można pograć. Tutaj nie wprowadzą tej komendy, ponieważ na starcie pisze "400 000graczy" ale okazałoby się, że o każdej porze jest nie więcej niż 400. _________________ IImiejsce-jedyny 29lvl, który dobił 800powera http://scr.hu/2s0/ullr3 Koniec gry 2017.04.19 |
|
31 Gru 2013, o 11:19 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 26 Gru 2013, o 13:47 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 3 razy Nick w grze: YatterinK |
Jak dla mnie powinna być komenda, która kasowałaby nasz nick z /rename oraz /rename HISTORY .
Co do tematu. ". gdy zna się kogoś (ale nie ma w znaj itd.) chce się do niego napisać coś i wyskakuje "użytkownik XXX nie istnieje" - logiczne, że usunął konto albo zmienił nick. I skąd mam wiedzieć jaki jest jego nick teraz" Zawsze można napisać do gracza, który się z typem przyjaźnił. Poza tym jakby to był kolega, to by Ci powiedział, ze usuwa konto/zmienia nick, a do obcych chyba nie piszesz? Jak się postarasz, to znajdziesz tą osobę bez dodatkowych uproszczeń : ) _________________ "Żeby dobrze poznać czyjeś wnętrze, trzeba go najpierw wypatroszyć." -Kha'zix |
|
31 Gru 2013, o 16:00 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |