![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Osiągnięcie za aque
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk ![]() ![]() |
Serwer: S2
Nazwa postaci: Riribel Czas: Ogólny Opis: Witam, ciesze się że dodano osiągnięcie za tego jakże wrednego bossa, problem w tym że nalicza zabicia dopiero po wprowadzeniu osiągnięcia. http://scr.hu/0qeo/mqpnt - A biję go praktycznie co tydzień, od wprowadzenia może dwa lub trzy tygodnie nie było kiedy. _________________ Riribel S2 Aktualnie 111 sheed i przestała rosnąć, pozdrawiam Sentinels. http://screenshu.com/static/uploads/temporary/io/km/q1/w6tas5.jpg |
5 Sty 2014, o 18:20 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 26 Sty 2011, o 14:34 Posty: 31 Podziękowano: 6 razy Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: FireHolly ![]() |
U mnie ta sama sytaucja tylko (też zatrzymało się na 2), a biłam 4 razy z czego na ostatnio pechowo padłam runde przec ubiciem, co nie zmienia faktu, że powinnam mieć 3/5
|
5 Sty 2014, o 18:25 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() ![]() |
Badr napisał(a): U mnie ta sama sytaucja tylko (też zatrzymało się na 2), a biłam 4 razy z czego na ostatnio pechowo padłam runde przec ubiciem, co nie zmienia faktu, że powinnam mieć 3/5 No oczywiście że tak! Ja prawie codziennie wyobrażam sobie jak ją ubijam, powinienem mieć ze 140 w osiągnięciach. A jeśli chodzi o temat: osiągnięcie aktualizuje się w momencie śmierci bosa, szef wszystkich szefów musiałby się wypowiedzieć czy jest możliwe dodanie osiągnięć na podstawie zapisów w logach.. jak bardzo jest to czasochłonne i czy w ogóle możliwe. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E ![]() |
5 Sty 2014, o 19:00 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 26 Sty 2011, o 14:34 Posty: 31 Podziękowano: 6 razy Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: FireHolly ![]() |
rzuff napisał(a): No oczywiście że tak! Ja prawie codziennie wyobrażam sobie jak ją ubijam, powinienem mieć ze 140 w osiągnięciach. Po co ta ironia, ja sobie niczego nie WYOBRAŻAM tylko mówię jak było. Byłam 4 raz z czego 3 zabite, a na jednym ded w ostatniej rundzie. Czy to takie trudne do zrozumienia, a skoro jest osiągniecie z Aquy to spodziewałam się zobaczyć 3/5 a nie ciągle 2/5. |
5 Sty 2014, o 19:05 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() ![]() |
Badr napisał(a): rzuff napisał(a): No oczywiście że tak! Ja prawie codziennie wyobrażam sobie jak ją ubijam, powinienem mieć ze 140 w osiągnięciach. Po co ta ironia, ja sobie niczego nie WYOBRAŻAM tylko mówię jak było. Byłam 4 raz z czego 3 zabite, a na jednym ded w ostatniej rundzie. Czy to takie trudne do zrozumienia, a skoro jest osiągniecie z Aquy to spodziewałam się zobaczyć 3/5 a nie ciągle 2/5. To boss zabił Ciebie, a nie Ty jego ![]() Myślałem, że tak lepiej dotrze.. skoro padłaś w ostatniej rundzie to deda bosa nie widziałaś, więc go nie ubiłaś, co za tym wszystkim idzie - osiągnięcie się nie należy, bo go nie było. Edit, coby nie spamować: Riri napisał(a): Jak Ty czytasz Rzuff? XD Teraz to sam mam wątpliwości.. ale w pierwszym poście byłem pewien, że chciałaby, aby zaliczyło tego runa gdzie padła w ostatniej rundzie.. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E ![]() |
5 Sty 2014, o 19:54 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk ![]() ![]() |
Jak Ty czytasz Rzuff? XD
Sam cytowałeś istotny fragment jej pierwszego posta. Była 4 razy, z czego padła na tej ostatniej ale ma 2/5 zamiast 3/5. _________________ Riribel S2 Aktualnie 111 sheed i przestała rosnąć, pozdrawiam Sentinels. http://screenshu.com/static/uploads/temporary/io/km/q1/w6tas5.jpg |
5 Sty 2014, o 20:57 |
![]() |
![]() |
|
Zabójca Tilsai ![]() Rejestracja: 9 Kwi 2012, o 17:58 Posty: 769 Miejscowość: Gdańsk Podziękowano: 454 razy Otrzymanych podziękowań: 384 razy Nick w grze: Maldito ![]() |
Te osiągnięcia i tak uj@ dają
![]() _________________ Gram od: 2011-04-13 ![]() PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
5 Sty 2014, o 21:14 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Widze że ktoś wkońcu załapał szybciej niż rzuff i czyta to co tu się pisze. Czy mam tłumaczyć jak dziecku?
No więc proszę na Aque poszłam już CZTEROKROTNIE (4). TRZY razy ją pokonałam. RAZ padłam przed końcem. Dotarło??????????? ps. tak wszystki zalecacie czytanie ze zrozumieniem, a sami tego nie stosujecie?? Ostatnio edytowany przez Badr, 5 Sty 2014, o 21:32, edytowano w sumie 1 raz |
5 Sty 2014, o 21:28 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 17 Paź 2010, o 22:03 Posty: 4171 Miejscowość: 100lica Podziękowano: 452 razy Otrzymanych podziękowań: 1822 razy Nick w grze: HeavenM ![]() |
A ile razy byłaś na Aqua od czasu upka tj. od chwili wprowadzenia tego osiągnięcia?
|
5 Sty 2014, o 21:30 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 29 Gru 2010, o 10:13 Posty: 323 Podziękowano: 50 razy Otrzymanych podziękowań: 115 razy Nick w grze: Doneu ![]() |
Rzuff widocznie nieogarnia sytuacji.
|
5 Sty 2014, o 21:32 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |