Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Dostęp do forum
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami
|
Witam, w związku z tymi wszystkimi ludźmi, którzy zakładają konto na forum tylko po to, żeby zareklamować jakąś inną grę, a na naszą nawet nie spojrzą, no i oczywiście od razu bana złapią, choć im to ryba - wpadłem na pomysł, aby zarejestrować się na forum mogli tylko ci, którzy zarejestrowali się w grze. Wiele to nie pomoże, ale zawsze odpędzi niektóre reklamy.
Pozdro _________________ Zuzialol 84 dr... 70 lvl wbity 27.07.2014 o godzinie 20:46. 80 lvl wbity 10.09.2015 o godzinie 16:50 Szybko mi idzie Na zawsze pozostaje Pijanym Jeżem... Do tego turkowy łuk 27 Zuziuk, mo 35 Teestpremki i inne Ostatnio edytowany przez Zuzialol, 11 Sty 2014, o 12:16, edytowano w sumie 1 raz |
11 Sty 2014, o 00:00 |
|
Uczeń Simona
|
Bez sensu. Wtedy taki ktoś zaloży konto następnie postać co trwa chwile, loguje sie i na forum reklamuje inne gry. Niby to może odstraszyc ale ile jest takich przypadków? Napewno to sie nie zdarza codziennie.
_________________ Nope. |
11 Sty 2014, o 00:03 |
|
Walczący z drzewcami
|
Ale że Ja mam być zalogowany w jednym momencie w grze i na forum ?
_________________ WHY SO SERIOUS ? |
11 Sty 2014, o 11:24 |
|
Walczący z drzewcami
|
Sory, chodziło mi o rejestrację na forum, poprawię
_________________ Zuzialol 84 dr... 70 lvl wbity 27.07.2014 o godzinie 20:46. 80 lvl wbity 10.09.2015 o godzinie 16:50 Szybko mi idzie Na zawsze pozostaje Pijanym Jeżem... Do tego turkowy łuk 27 Zuziuk, mo 35 Teestpremki i inne |
11 Sty 2014, o 12:15 |
|
Walczący z drzewcami
|
A co w przypadku jeśli ktoś chce dostać garść informacji na forum dotyczących np. profesji, sposobu zarobku itp. nim dokona rejestracji w grze? Forum i gra to owszem integralne społeczności, ale do tego typu rozwiązań się nie rzucajmy. Banowanie osób reklamujących inne produkcje, ciach na poście to wystarczająca kara.
_________________ "Każdego dnia budzimy się, by walczyć o jutro, każdej nocy zasypiamy marząc o lepszej przyszłości" |
11 Sty 2014, o 14:04 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |