Strona 1 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Hajker Z Biblioteki na koncie nazgula
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Jak tam Majstry sprawa z pijanym hajkerem z biblioteki wiadomo cos czy dalej aktualna wersja splawic i olac?
_________________ Księciuunio Sheed 135+ Pykom czasem. |
|
12 Sty 2014, o 20:17 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
MultiWitamina napisał(a): Jak tam Majstry sprawa z pijanym hajkerem z biblioteki wiadomo cos czy dalej aktualna wersja splawic i olac? Przedstaw dowody,ze to byl nazgull,skoro uwazasz ,ze splawic i olac. Jesli ich nie masz to zamilcz Zgodnie z art. 212 Kodeksu karnego: „Art. 212. § 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną niemającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności. i prosze cie odpusc,bo jesli to bylby faktycznie nazgull,to juz dawno by kolorku nie mial. |
|
12 Sty 2014, o 20:48 |
|
|
|
kolejny obronca nuzgulla buhahhaha precz z komuna i nazem
Ostrzeżenie, za jakże mądry, post. rzuff |
|
12 Sty 2014, o 20:50 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
ziom123 napisał(a): kolejny obronca nuzgulla buhahhaha precz z komuna i nazem nie obronca.Nie lubie bezpodstawnych oskarzen,w czyims kierunku. |
|
12 Sty 2014, o 21:07 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Bo jeśli ktoś się nam wkradnie na konto to tylko my, my, my i nikt inny, bo na czatach mamy zwykłe ciemno-zielone kolorki, a na forum białe i jesteśmy zwykłymi śmiertelnikami. A jeśli komuś z ekipy ktoś "włamie się" to po wypowiedzeniu magicznego zaklęcia "sry nie ja" wszystko wraca do normy, czy tak nie jest?
_________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
|
12 Sty 2014, o 21:22 |
|
|
|
Ty adwokat a widzisz gdzies najazd na nazgula ?
Kodexem karnym mnie nie strasz za kogo sie uwazasz mam prawo wiedziec to pytam _________________ Księciuunio Sheed 135+ Pykom czasem. |
|
12 Sty 2014, o 21:26 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
MultiWitamina napisał(a): Ty adwokat a widzisz gdzies najazd na nazgula ? Kodexem karnym mnie nie strasz za kogo sie uwazasz mam prawo wiedziec to pytam masz prawo wiedziec?konkretny paragraf prawa poprosze |
|
12 Sty 2014, o 21:30 |
|
|
|
wez wyjdz frajerze bo mnie zaczynasz drażnic z choinki sie urwales i mi humor niszczysz kolejna gwiazda co sie chowa w anusie administracji i uwaza sie za obronce praw zwierzat i meczennikow jest to FORUM DYSKUSYJNE KARCZMA MOGE ROZUMIESZ NIE? WYJDZ
Chcesz mnie skrazyc dawaj spróbuj szczescia chetnie sprawdze czy jestes taki madry za jakiego sie uwazasz _________________ Księciuunio Sheed 135+ Pykom czasem. Ostatnio edytowany przez MultiWitamina, 12 Sty 2014, o 21:42, edytowano w sumie 1 raz |
|
12 Sty 2014, o 21:40 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
MultiWitamina napisał(a): wez wyjdz frajerze bo mnie zaczynasz drażnic z choinki sie urwales i mi humor niszczysz kolejna gwiazda co sie chowa w anusie administracji i uwaza sie za obronce praw zwierzat i meczennikow jest to FORUM DYSKUSYJNE KARCZMA MOGE ROZUMIESZ NIE? WYJDZ w karczmie tez obowiazuje regulamin i pewne normy czlowienstwa.Jesli masz argumenty jestem otwarty na dyskusje,jesli umiesz tylko obrazac,to lepiej zamilcz. |
|
12 Sty 2014, o 21:42 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
MultiWitamina napisał(a): wez wyjdz frajerze bo mnie zaczynasz drażnic z choinki sie urwales i mi humor niszczysz kolejna gwiazda co sie chowa w anusie administracji i uwaza sie za obronce praw zwierzat i meczennikow jest to FORUM DYSKUSYJNE KARCZMA MOGE ROZUMIESZ NIE? WYJDZ Odpowiedzi domagać się możesz ale nikt nie musi ci jej udzielać. -Takie realia. I wyluzuj trochę i się tak nie spinaj bo ataki złości w internecie na nikim już wrażenia nie robią a jedynie wzbudzają litość. |
|
12 Sty 2014, o 21:44 |
|
|
Strona 1 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 27 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |