Strona 3 z 3 |
[ 29 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Nowy PUMPASTER po UP.
Nowy PUMPASTER po UP.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami
|
na servie 0 czach jak mam wbić tarcze?
|
28 Gru 2013, o 15:25 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Nie dość że druta zje... to w dodatku pvp nowy pump to jakis syf jak najszybciej to usunąć z gry nie da sie pvp zrobic bo zara ci wbije
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=wLvxaxpy30o |
8 Sty 2014, o 19:09 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Najnowszy up zniszczyl pvp... Co kogos zaatakuje/skocze do kogos wskakuje pump...
Gdy ktos mnie zaatakuje co sie stanie? Pump wskakuje do tego co mnie atakowal... ZAAAL!!! Ekipaa Lipaa! |
8 Sty 2014, o 22:41 |
|
Pogromca Valdaroga
|
A nie prawda trzeba sobie policzyc szanse na pumpa i zapisac:) wtedy wszystko ladnie smiga i jak nie atakujesz slabszych pumpa nie ma
_________________ Druid 129 i wciąż rośnie:) MO 134 nawalam z fireballa:D 100 level wbity 4.09.2014 "Quis custodiet ipsos custodes?" Morana ubita na 111 levelu. 21.05.2015 w składzie sh,bb,łuk,ryc... |
9 Sty 2014, o 15:29 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Mi również nie odpowiada teraźniejszy pump z powodu takiego, że wcześniej czachy miały za zadanie ubijać słabe poziomy aby ... no cóż, po prostu się pobawić oraz żyć w obawie, że jakaś tarcza z wysokim levelem go ubije . Ale teraz niestety jak chce się mieć tasak za zabijanie słabszych, to jest to niemalże niemożliwe przez pumpa . A wygląd dzisiejszego obrońcy jest jak najbardziej schludny i ładny, jednak mi osobiście stary bardziej odpowiadał . Ja jestem nie tylko za przywróceniem starego w pół ogra[?] , a również za starym systemem tarcza vs czacha.
A to dla przypomnienia jak nasz staruszek wyglądał : http://scr.hu/0l9e/vucm9 _________________ Sheed 64lvl Łucznik 32lvl Barbarzyńca 37lvl |
15 Sty 2014, o 23:55 |
|
Duma Forum!
|
Obecnie jest opracowywany pełny poradnik PvP, który rozwieje Wasze niejasności odnośnie mechanizmu Protektora. Wszelkiego rodzaju zasady działania/pytania/konkretne sytuacje będą rozpatrywane i wyjaśnianie po publikacji poradnika.
_________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
17 Sty 2014, o 16:36 |
|
Współpracownik Gnarla
|
ło matko poradnik do pumpa :O
eh, szkoda gadac teraz i tak trzeba grac z kalkulatorem zeby wiedziec czy moge wskoczyc pomoc gildii w walce czy tez nie moge, ten pump jest co jak co do D. i bardzo ograniczyl moja gre pvp bo poprostu nie chce mi sie padac przez np. gUpie 2 lvle za duzej roznic... _________________ Pomogłem/podobało się? Kufelek się należy Zapraszam na mój kanał YT! klik To tylko gra... to tylko taern... https://scr.hu/0dk2/wo2xz Epik [127lvl] z latarką to jak Polska bez korupcji i długów |
17 Sty 2014, o 17:11 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Nie,nie,nie PUMP ma zostac taki jak jest zobacz taka sytuacje MO 50 lvl Atakuje np. 10 lvl
walnie meteorytem i 10 lvl deda albo bije sie 10 lvl vs 10 lvl a nagle do jednego z nich wskauje 50 lvl i tak bez PUMPA 10 lvl deda _________________ Maluzo-S3 ON |
26 Sty 2014, o 22:35 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
ja również jestem za systemem tarcza vs czacha
_________________ druid 71lv (s3/s7) off VD 39 lv(s3/s7) powoli i do przodu Ryc 103 lv (s3/s7) postać od farta :p kontakt gg 11221851 |
28 Sty 2014, o 02:30 |
|
Strona 3 z 3 |
[ 29 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 28 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |