![]() |
Strona 2 z 3 |
[ 26 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Blad w zadaniu Sprawa Kolda i Gosc Lesgara s1
Autor | Wiadomość |
---|---|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Spróbuj jeszcze po restarcie serwera, bo teraz nie działa. W razie czego mogę zresetować questy lub cofnąć o etap do tyłu - może wtedy się odblokują. Nie mam innych pomysłów. Jak pisałem nie ma powodów, aby problem pojawił się akurat na tych kwestiach.
_________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
20 Lut 2011, o 03:12 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
![]() |
dzieki bardzo,nadal sie zawieszaja wiec moze faktycznie zrestaruj je do poczatku moze to pomoze.Dzieki piekne za pomoc
![]() ![]() |
23 Lut 2011, o 04:10 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
sorki o etap do tylu...pozdeawiam
![]() |
23 Lut 2011, o 04:12 |
![]() |
![]() |
|
Cofnąłem ci oba questy o etap do tyłu. W ekwipunku pojawi się Skażony kryształ, bez którego Sprawy kolda byś nie dokończyła. Raportuj jak po relogu. Stosuj się do etapów.
![]() _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
24 Lut 2011, o 01:52 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Dzieki bardzo za zaiteresowanie ale niestety cofniecie nic nie pomoglo nadal jest to samo,tak jak Ty nie mam pojecia dlaczego tak sie dzieje,,,pozdrawiam
![]() ![]() |
24 Lut 2011, o 14:05 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() Rejestracja: 18 Cze 2009, o 16:34 Posty: 3515 Podziękowano: 108 razy Otrzymanych podziękowań: 1521 razy ![]() |
Zawsze na tej samej kwestii cię zawiesza?
|
24 Lut 2011, o 14:19 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Witaj Drygu!!!tak zawsze na tej samej ....pozdrawiam
![]() |
25 Lut 2011, o 16:34 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
no coz nadal nie moge wykonywac tych qestow i jakby tego bylo malo to nie moge pojs dalej z qestem Krzyk w gorach na etapie:Idz do Larsa Upolowales trzy wilki.Zanies skory Larsowi i ruszaj w gory . ide do larsa i mowie mu ze
![]() |
5 Mar 2011, o 17:25 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
niewiem jak mam to rozumiec!!!!problem z tymi zadaniami nadal wystepuje i nic juz nieda sie zrobic?!prosze o pomoc
![]() |
6 Mar 2011, o 20:15 |
![]() |
![]() |
|
Mogę Ci te questy zrestartować, bo to pierwszy taki błąd i nawymyślać można dużo więcej. Ale nie ma co kombinować.
Napisz, kiedy można się Ciebie spodziewać w grze i czy wyrażasz chęć zrobienia questów od początku. _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
6 Mar 2011, o 23:55 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 3 |
[ 26 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |