Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Druid po upku: nowy build
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk
|
Wnioskuję że jesteś noobem nie tylko ze względu na lvl ale na Twoje zachowanie...
Choćby to że podpisujesz się jako vd 53.... jeszcze gdyby byłto jakiś 70+... To świadczy tylko o Twojej głupocie i kompleksach. |
|
28 Sty 2014, o 20:41 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Jesteś idiotą... Widzisz to "/"
DRUID TO Mtss i jest pod tym druid 53 potem "/" i odnośnik do Voodoo Emtees`a. Gz Iloraz inteligencji poniżej 10? |
|
28 Sty 2014, o 20:44 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Ups pomyliłem się, za szybko przeczytałem Twój podpis co swiadczy o tym żemam Cie gdzies...
Tylko tak umiesz odpowiadać? Ciśniesz za pomyłkę? Pomyśl nim pomyślisz i wypowiedz się bardziej inteligentnie skoro jesteś taki ,,dorosły" |
|
28 Sty 2014, o 20:48 |
|
|
Uczeń Simona
|
Jabłko i gruszka lubią się komponować . Sernik kiełbasa ser. Krakowska Skiba Tortex. Nie lubie tego lubie to nie lubie jednak lubie
_________________ Już nie gram. |
|
18 Lut 2014, o 16:12 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Hmm kufel mu postawiła menda no nieźle ...
_________________ Cidies dr 35lvl Abisasin łuk 18lvl To że mam 13 lat to nie znaczy, że jestem idiotą. |
|
20 Lut 2014, o 23:18 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 53 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |