Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Kilka propozycji
Kilka propozycji
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Dzieńdoberek.
Chcę przedstawić kilka swoich pomysłów i propozycji. 1. Usunięcie kilku kolorów pisania na forum tj: czerwonego (kolor adminów), zielonego (Ironki oraz Rzuffa- Des Ty masz niebieski). Po kilku "testach" stwierdzam, że można unikać w ten sposób ostrzeżeń. ostrzeżenie ~~sokół tak to wygląda 2. Widzicie ten napis na górze? Przenosi do strony głównej... forum. Moim skromnym zdaniem lepiej, żeby przenosił do strony gry. 3. Oj o to proszę już 3 raz. Ustawienie czasu wojny. Na lvl50+ wojna trwa ok 3dni ale na postaciach turniejowych 19-29 ciągnie się to 3msc lub jedna ze stron podda. 4. Kultura na czatach. Taern to gra zespołowa, więc pomysł będzie nie miło przyjęty ale co tam. Kneble na 1-24h? To są jaja Ledwo odczuwalna kara. Proponuję podnieść je od 1dnia do 3tygodni (ew jak ekipie się spodoba). Na 100% kary są za małe. Nie chodzi mi o pomylenie globalną z handlem, a o ciągłe przeklinanie. 5. Podklasy. 6. 3 nowe q. 7. Targowisko. 8. Mag lodu (bez lodowego podpalenia). _________________ IImiejsce-jedyny 29lvl, który dobił 800powera http://scr.hu/2s0/ullr3 Koniec gry 2017.04.19 |
1 Lut 2014, o 11:08 |
|
Walczący z drzewcami
|
Pierwsze 4 pomysly sa ok. 5 to podklasy : kiedys dodadza 6 to bylo chyba targowisko - tez kiedys dodadza 7 zaraz sobie przypomne a 8. Mg lodu: czy to przypadkiem nie podklasa?
EDIT: Nowe Q? napisz fabule do Q itd bo rowniez moge napisac: dodajcie nowe bossy, wy jestescie adminami to wy wymyslajcie nazwy, lvl, drop, staty i skille jakie posiada |
1 Lut 2014, o 11:51 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Chodzi mi o 4 pierwsze pomysły (jak widać po ankiecie).
_________________ IImiejsce-jedyny 29lvl, który dobił 800powera http://scr.hu/2s0/ullr3 Koniec gry 2017.04.19 |
1 Lut 2014, o 12:04 |
|
Pogromca Valdaroga
|
1. Po co usuwać wystarczy ich nie nadużywać.
2. Proponowane już od 4 lat jednak nikt tego nie chce zrobić. 3. Nie mam zdania. 4. Z karami nie można przeginać. One maja być uciążliwe a nie zniechęcać do gry. Imo system knebli działa dobrze. 5. w trakcie. 6. q są dodawane co jakiś czas. 7. Bez komentarza. Wpisz sobie targowisko w forumową szukajkę. 8. HAHAHA Naprawde to pomysł z polotem. Po co tworzyć coś oryginalnego skoro można wszystko skopiować i zmienić nazwę z "ognia" na "lodu" |
1 Lut 2014, o 13:12 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 129 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |