Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Rekord rekordów
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Na początku chciałbym pogratulować- Drygu wielkie GZ! Dzisiaj z pomocą Twoich serwerów, ostatniego UP'a jak i całym s1 pobiliśmy nowy rekord. 6 crash w przeciągu zaledwie jednego tygodnia. I kto da więcej?
_________________ IImiejsce-jedyny 29lvl, który dobił 800powera http://scr.hu/2s0/ullr3 Koniec gry 2017.04.19 |
22 Sty 2014, o 21:10 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Gdybyście zamawiali więcej platy, nie byłoby takich problemów.
GZ! |
22 Sty 2014, o 21:34 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
|
22 Sty 2014, o 21:42 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Pff...
1. Bez Dryga nie grali byscie w Taern. 2. Chyba oni tez ludzie i musza zarabiac. 3. Dodaja Up'y a wy tylko potraficie hejtowac ,zrobcie wlasna gre ktora znajdzie sie w TOP. 4. Temat bez sensu kolejny placz dziecka ktory jest uzalezniony i gdy crashuje serw ten wyzywa sie na klawiaturze ( wspolczuje jej ). 5. Nudzi Ci sie idz do lekcji albo pomoz w czyms rodzicom napewno sie uciesza. :) _________________ Kto się wywyższa zostanie poniżony... Idę przez mrok, jestem pewny, że nic mi się nie stanie, bo wiem, że czuwasz nade mną Panie... |
23 Sty 2014, o 18:19 |
|
|
Fajnie ale tak naprawde kogo to obchodzi :d
_________________ Cidies dr 35lvl Abisasin łuk 18lvl To że mam 13 lat to nie znaczy, że jestem idiotą. |
23 Sty 2014, o 18:40 |
|
Walczący z drzewcami
|
!Eh Ezio, gdyby w tej strefie można było dawać kufle, dałbym ci. Dokładnie, nie rozumiem tego płaczu! Ludziom się nie podoba gra, to niech nie grają! Tego, co powiedziałem NIE MOŻNA podważyć. Bez Dryga nie ma Taernu.
_________________ Zuzialol 84 dr... 70 lvl wbity 27.07.2014 o godzinie 20:46. 80 lvl wbity 10.09.2015 o godzinie 16:50 Szybko mi idzie Na zawsze pozostaje Pijanym Jeżem... Do tego turkowy łuk 27 Zuziuk, mo 35 Teestpremki i inne |
23 Sty 2014, o 22:15 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 29 Gru 2013, o 01:13 Posty: 0 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Bez 'płaczków' , smutków i żali Taern również nie istnieje
|
26 Sty 2014, o 21:54 |
|
|
Ezio, Czika Stawiam wam "Bizona" ( piwo Żubr ). A teraz:
Patrzcie świnie król parkietu ręka jak złamana na*****am węgorza nanananana _________________ "Każdy szermierz dupa, kiedy wrogów kupa." |
30 Sty 2014, o 22:56 |
|
|
Większej głupoty nie słyszałem.. Cieszyć się? Z czego..
Z upków co ponad rok i to niedopracowanych ? Zagrajcie sobie w chociaż jedną SZANUJĄCĄ SIĘ I GRACZY grę, zmienicie zdanie. To tyle z mojej strony. _________________ PantuptuśV - Rycerz 77 i stoi S1 (LoL,BF4 i te sprawy...) |
1 Lut 2014, o 12:29 |
|
Błądzący w Tunelach
|
@Unki ciesz sie ze sa upki. Bez nich klawiatura bylaby mokra od twoich łez :D
_________________ "Duch wraca! Chcesz czy nie zabiera dech" -- KaeN Ducha nie pokonasz, słyszysz? -- KaeN DuchKacper MO 47 -- OFF Mamont MO 27 -- ON |
10 Lut 2014, o 18:58 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 53 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |