Autor |
Wiadomość |
seba11pl
|
Re: Propozycja zmiany wyglądu peta przy awansie
5 lvli to nic, a ty byś już chciał wygląd nowy.. jak już pierwsza po 20 lvlach...
|
3 Lut 2014, o 19:19 |
|
|
Bliss
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 30 Wrz 2013, o 15:53 Posty: 12 Podziękowano: 28 razy Otrzymanych podziękowań: 13 razy
|
Podwójny napisał(a): Dla mnie jest to bez sensu, nie potrzebna dowalana praca grafikom, skoro robią 3D niech robią. A po tym jaki pet ma lvl świadczy ilość hp.
Pozdrawiam. oby Twoje słowa się nie spełniły, dawać grafikom więcej roboty, pomysł super oby to co zostało napisane o 3D nigdy nie weszło w życie, dla mnie to oznacza śmierć taernu
_________________ Lazurowy Driud z Góry Dmorther Antracytowy Rycerz z Góry Dmorther
|
4 Lut 2014, o 19:32 |
|
|
ArGes
Współpracownik Gnarla
Rejestracja: 9 Cze 2013, o 16:48 Posty: 198 Miejscowość: BDG Podziękowano: 252 razy Otrzymanych podziękowań: 313 razy
Nick w grze: ArGes
|
popieram , taern 3D bedzie totalna katastrofą .. po samym obejrzeniu filmiu testowego z blogu musiałem 3 x kompa resetowac:D
_________________ "Ból jest tymczasowy...może trwać minutę, godzinę , dzień, miesiąc a nawet rok...Lecz w końcu ustąpi... Natomiast gdy sie poddam , będzie trwał wiecznie"
|
4 Lut 2014, o 19:35 |
|
|
cyryll
Rejestracja: 22 Paź 2012, o 21:06 Posty: 16 Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 9 razy
Nick w grze: Cyryll
|
A co sadzą "kolorowi" prosze o wypowiedz. Pozdrawiam cyryll
_________________ FIRE FOREVER !!!
|
8 Lut 2014, o 18:12 |
|
|
Vanessa
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 18 Sty 2014, o 21:24 Posty: 95 Podziękowano: 25 razy Otrzymanych podziękowań: 243 razy
Nick w grze: Vanessa
Serwer: Tolnor
|
Również uważam, że to świetny pomysł. Już mam przed oczami opancerzoną hienę *3*. Śliczna <3
_________________ Tikki! Kropkuj! Taaaaaaak! Niesamowita Biedronkaaaaa!
|
8 Lut 2014, o 18:17 |
|
|
cyryll
Rejestracja: 22 Paź 2012, o 21:06 Posty: 16 Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 9 razy
|
a ogar z obrożą najeżoną kolcami i te czerwone oczy!
|
8 Lut 2014, o 18:18 |
|
|
wisienkanatorcie
Rejestracja: 5 Maj 2013, o 14:11 Posty: 19 Podziękowano: 36 razy Otrzymanych podziękowań: 12 razy
Nick w grze: ErroorrE
|
Również popieram, pewnie każdemu znudziło się już ciągle te same oblicze peta... Można by też dodać że przy kupnie peta można by wybrać jego kolor np. Kupujemy peta gildiowego, pojawia nam się ikonka Na dole kolorowe kółka ( czerwone "O", niebieskie "O" itp.) a na górze pet. Po najechaniu na "O" na górze pojawia się jak pet wygląda. Oczywiście można kolor wybrać tylko raz, i kolory były by dopasowane do petów np. niebieski ogar a brązowy ogar
_________________ "Każdy szermierz dupa, kiedy wrogów kupa."
|
9 Lut 2014, o 13:25 |
|
|
matistachupl
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 16 Cze 2013, o 09:56 Posty: 25 Miejscowość: Poznań Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 6 razy
Nick w grze: MixMosiek
|
Jestem za Świetne urozmaicenie gry sam kiedyś chciałem zrobić taki temat
|
9 Lut 2014, o 16:03 |
|
|
cyryll
|
Nauczyłem sie dodawac ankiete wiec to wykorzystuje do głosownia. Pozdrawiam cyryll
|
11 Lut 2014, o 17:28 |
|
|
Crazyzdf
Współpracownik Gnarla
Rejestracja: 14 Kwi 2013, o 14:55 Posty: 173 Miejscowość: Gdańsk Podziękowano: 18 razy Otrzymanych podziękowań: 35 razy
Nick w grze: Crazyzdf
|
bialy ogar w miejscu miedzy nogami rzuca cien na udo i wyglada jakby mial czarna kuske...
co do tematu petow nie jaest az tak wiele , i mozna by bylo nawet nie co 10 a co 5 lvl by sie wyglad zmienial jednak nawet i co 10 to bylo by super zawsze cos nowego cos co zabija monotonie, ja expie bialego ogara i juz mi sie wlasciwie patrzec na niego nie chce fakt jakas metamorfoza by sie przydala, lub taki pomysl mi wpadl jesli nie da sie co 10 lvl zmiana wygladu peta i zapewne sie nie da bo zapewne pomimo dobrego pomyslu nieprzejdzie to proponuje np jakis quest ciekawy z jakas substancja do zdobycia ktora by transformowala peta w zalozeniu jeden raz co juz jest latwiejsze do wykonania ... a dodatkowo mozna by zwiekszyc staty badz lvl peta zeby nie szalec o 1 .2 lvl badz jego staty , wszystko dzieki tej fiolce do uzycia jeden raz w grze... mysle ze taka koncepcja jest bardziej przystepna do ogarniecia niz zmiany co 10 lvl...
no ale pomysl twoj i tak jest fajny ...
|
11 Lut 2014, o 17:43 |
|
|
|