Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
"i" w gornym prawym rogu ekranu
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami
|
Pewnie 99% graczy po wbiciu na serwer po upku zauwazyło takie cos:
http://scr.hu/0xr4/dqt3j Nie wiem jak to fachowo nazwac (nazywam to paskiem szybkiego wyboru, ale mniejsza). I teraz zaczynam moj pomysl: Prosilbym o przywrocenie pasku fps i ms (moze byc nawet pod tym "i"). Drugim pomyslem jest dodanie do wyboru Blogu (chyba ze ja tylko moge wybrac jedynie forum wiki i support). Ostatnimi slowami (tekstami) jest pytanie: po co to w ogole zrobiliscie? Czy kazdy sie zalil ze musi kliknac PPM i wybrac z tej listy gdzie chce wejsc? Prosze o komentowanie pomyslu(ów) i odpowiedzenie na pytanie zamieszczone powyzej (najlepiej kogos z "gornej polki"). Dziekuje wszystko na dzis. |
5 Lut 2014, o 18:27 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Masz komenda /fps
jedyny minus tego 'i' jest taki ze jak szybko potam i chce zamknac okno eq to klikam w to zamiast w krzyzyk. |
5 Lut 2014, o 18:30 |
|
Walczący z drzewcami
|
dla mnie tez jest to uciazliwe to przynajmniej dajcie to "i" w dolnym rogu
|
5 Lut 2014, o 20:06 |
|
Zabójca Tilsai
|
Czasem chcąc zamknąć okno , klikniemy niechcący w któryś link , proponuje alby lista rozwijała się dopiero gdy wskaźnik znajdzie się na i przez 1.5 sekundy
_________________ Gram od: 2011-04-13 PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
5 Lut 2014, o 20:19 |
|
Uczeń Heremona
|
Również mnie denerwuje to wyskakiwanie. Tak samo jak z pingiem powinna być dla tego czegoś opcja on/off. Ja ciągle używam PPM, bo jest mi wygodniej za ~2 lata gry już się przyzwyczaiłem.
_________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
5 Lut 2014, o 20:40 |
|
Walczący z drzewcami
|
Jak widac wielu ludziom sie to czesto nie przydaje( ppm) i wielu przeszkadza np podczasw wychkdzenia z plecaka. (Po nickach wydaje sie ze ludzi z s3 to najbardzij wnerwia xD)
|
5 Lut 2014, o 23:35 |
|
Walczący z drzewcami
|
Zgodzę się w kwestii "i"". Przy dynamicznym operowaniu myszką zdarza się przypadkowo nacisnąć na dany link. Jak podano wyżej, najlepszym rozwiązaniem byłaby zmiana położenia "i" na bardziej przystępne i mniej frustrujące.
_________________ "Każdego dnia budzimy się, by walczyć o jutro, każdej nocy zasypiamy marząc o lepszej przyszłości" |
6 Lut 2014, o 08:54 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Zgadzam się. Zamykając okna np ekwipunku bardzo często w pośpiechu klikam w i. Wiem może faktycznie jestem niewidomy, ale jak widzę nie tylko mnie umiejscowienie tego bajeru przeszkadza. Co do fps, byłoby super gdyby /save zapisywal nie tylko położenie okna czatu ale także to czy fps mamy widoczne czy też nie. Kretyńskie wydaje się wlaczanie /fps za każdym logowaniem do gry.
Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka _________________ Gildia: Wytrawni Smakosze Profesja: Barb [Ostlor] |
6 Lut 2014, o 15:45 |
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 18 Mar 2012, o 16:18 Posty: 91 Podziękowano: 8 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Czaha |
Mi to i raczej nie przeszkadza, ale zgodze się, że jest niepotrzebne. Skraca czas wyszukiwania forum o aż około 2 sekundy albo mniej. Jeśli powstało to dla nowych graczy którzy nie wiedzą gdzie co jest to ok, ale żeby to było dostępne do widoku tylko do określonego lvla np 10-15 każdy raczej po tym czasie przyzwyczai się do tego że jest takie coś jak forum czy support.
|
6 Lut 2014, o 19:26 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Lepsza była by opcja
Info "i" on/off domyślnie On |
6 Lut 2014, o 19:29 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 21 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |