Strona 3 z 5 |
[ 48 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Równi i równiejsi - czyli jak wykończyć tą grę
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk
|
Ale , że co ty napisałeś? bo odszyfrować sie nie da.
_________________ Aarthas ryc 125 lvl Odnalezione Rary: 580 Odnalezione Sety: 75 Odnalezione Epiki: 0 |
|
9 Lut 2014, o 00:26 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Gromak Olej TO pamietaj jedno moga nas nazywac płaczkami cisnieniowcami kim tam chca my wiemy swoje nie wazne ile dowodów bedziesz mial jak one beda oczywiste jestes tylko zwyklym smiertelnikiem a nikt mi nie wmowi ze jak "rodzina chce to jej nie dasz" (taki przyklad )
Pozatym gadasz bez sensu wchodzisz na moje podwórko i liczysz ze bedzie mi z tym dobrze? W koncu za nocleg sie płaci:D _________________ Księciuunio Sheed 135+ Pykom czasem. |
|
9 Lut 2014, o 02:02 |
|
|
|
Ze swojej strony chce pogratulowac ekipie. GieZet. Swych ,,mocy'' nie uzywacie w celach do ktorej zostala ona przeznaczona. Kryjecie innych z ekipy, boco by bylo gdyby wyszlo na jaw, ze ktorys gm: cos napawde odwalil, np. dodal graczom expa. A no tak hakier. Nwm moze nim sie dostaje do ekipy trzeba jakas szkoleprzejsc klamania przejsc? Kto wie? Reka reke myje. Oby tak dalej.
_________________ ... |
|
9 Lut 2014, o 04:14 |
|
|
Administrator
|
Gromak Ty tak na serio?
W sprawie teleportu chciało Ci się pisać taki długi temat? Z całą moją obiektywnością mogę śmiało powiedzieć - czepiasz się pierdoły jak jakiś gimbus. W budynku gildii mogli mieć chęć pogadać o sprawach które nie dotyczą osób z tą gildią nie związanych. Pomyśl czy jeśli np naprawiłbym im budynki i sobie tam został to czy oni czuliby się komfortowo? No chyba nie. Ochłoń i zamknij dla swojego dobra ten temat bo jedyne co we mnie wywołałeś to zdziwienie, że taki gość jak Ty ma z tym taki kłopot. _________________ Administrator Team Speak`a - masz kłopot napisz KLIK! Administrator Facebook - KLIK! *** "Zło jest złem - mniejsze czy większe nie ma różnicy. Jak to ocenić? Czy to w ogóle możliwe? Jeśli mam wybierać między złem a złem, to wolę nie wybierać wcale." |
|
9 Lut 2014, o 09:58 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Rage of taern, Rage of taern!
Gromak który wiecznie krytykuje tematy typowego "płaczu" sam teraz to robi. Nie rozumiem jaki sens było "siedzenie" na działce byłej gildii, przecież z budynków korzystać nie możesz, a po co masz straszyć swoją mordą ludzi którzy chcą "odpocząć", poafczyć, wziąć buff itp? |
|
9 Lut 2014, o 10:16 |
|
|
|
heh fajnie widac jak reka reke myje crazyz za prawde dostal ostrzezenie a gotherek za multi nic spoko aby tak dalej
skleiłem jego posty ~~Sokół Podziękował. Moja gapa~~Gothrek Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2 |
|
9 Lut 2014, o 10:26 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
takie jest zycie w taernie...
|
|
9 Lut 2014, o 11:33 |
|
|
Uczeń Heremona
|
sokolisko napisał(a): Gromak Ty tak na serio? Z całą moją obiektywnością mogę śmiało powiedzieć - czepiasz się pierdoły jak jakiś gimbus. Tak, tak Sokolisko - na serio. Piszę o tym, go sam gdy kilkukrotnie (o ile nie kilkunasto) w swojej karierze prosiłem o teleportowanie mojej postaci bo: 1) Nie mogę się poruszyć a czyszczenie ciasteczek i pamięci nic nie dawało 2) Zostałem po crashu/relogu etc otoczony przez moby i nijak bez zgonu wyjść nie mogłem 3) Przeniesienie mojej postaci lub postaci kogoś z PT którego wywaliło z instancji Odpowiedzi zawsze były takie same: "W tym wypadku nie używamy komendy teleportu bla bla bla" Moja postać była teleportowana dwukrotnie: 1) Z niesłusznego jaila - pod Kemenak teleportował mnie wtedy jeszcze jako smod Poiko 2) Podczas eventu przez Gothreka na stare m2 oraz teraz, go Favilli się nie spodobało to, że po wywaleniu mnie z gildii nadal mogę podziwiać ogrom budynków i z łezką w oku wspominać wspólne wyprawy z tą gildią (Why, oh why?!) A więc morał jest jasny - skoro mi w przypadku "poważnej" awarii nie dano możliwości teleportu a komuś innemu w sprawie kompletnie błachej udzielono "pomocy" to coś chyba tutaj jest nie tak, nie sądzisz Sokół? Tym bardziej, że jeżeli już posuwa się do tak radykalnej metody, to mógł ten smod/GM napisać coś na privie - nie napisał nic. Odpowiedz mi więc Sokolisko na jedno pytanie: czy jeżeli ktoś z gildii wprowadzi kogoś spoza niej to czy naturalnym i zupełnie normalnym jest to, że strategowi/kanclerzowi może się to nie spodobać a smod/GM ma obowiązek teleportować takiego nieszczęśnika na jego wniosek (bo właśnie to jest meritum tematu)? _________________ "Zawsze mam rację z prostego powodu-nie chrzanie głupot" - Kalart "Moja refleksja jest taka że kneblować każdy umie, domagać się sprawiedliwości wobec innych " - Mroczna "Wybacz jeżeli uraziłam Twoje myślenie" - Ruuda |
|
9 Lut 2014, o 14:13 |
|
|
|
Po raz kolejny ( ale już ostatni, bo widzę, że dyskusja z Tobą to jak grochem o ścianę ) przypominam, że nie zostałeś tam wprowadzony przez nikogo tylko była to Twoja ostatnia lokacja przed wylogowaniem się. Więc nikt Cię tam nie zapraszał. Moja prośba o opuszczenie tych budynków również nic nie dała. Na dodatek zachowałeś się wobec mnie opryskliwie odpowiadając w taki, a nie inny sposób, że nie wyjdziesz, i masz głęboko to co piszę. To wszystko.
Edit _________________ |
|
9 Lut 2014, o 14:36 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Favilla napisał(a): Po raz kolejny ( ale już ostatni, bo widzę, że dyskusja z Tobą to jak grochem o ścianę ) przypominam, że nie zostałeś tam wprowadzony przez nikogo tylko była to Twoja ostatnia lokacja przed wylogowaniem się. Więc nikt Cię tam nie zapraszał. Moja prośba o opuszczenie tych budynków również nic nie dała. Na dodatek zachowałeś się wobec mnie opryskliwie odpowiadając w taki, a nie inny sposób, że nie wyjdziesz, i masz głęboko to co piszę. To wszystko. Edit A to jeszcze w swoim zaczarowanym świecie nie zauważyłaś, że ja nie prowadzę z Tobą dyskusji a świat (tak, jednak mimo wszystko) a zwłaszcza ten temat nie kręci się wokół twej osoby? _________________ "Zawsze mam rację z prostego powodu-nie chrzanie głupot" - Kalart "Moja refleksja jest taka że kneblować każdy umie, domagać się sprawiedliwości wobec innych " - Mroczna "Wybacz jeżeli uraziłam Twoje myślenie" - Ruuda |
|
9 Lut 2014, o 14:41 |
|
|
Strona 3 z 5 |
[ 48 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |