![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
błąd w menu tworzenia postaci
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 12 Lut 2014, o 08:17 Posty: 4 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Tooble ![]() |
witam! gdy tworzy się postać, w momencie rozdziału punktów jest błąd. chodzi o to że jest okno z opisem poszczególnych cech: siła, zręczność, moc, wiedza, PŻ, mana i kondycja. wszystkie mają swój opis, do czego służą, natomiast opis kondycji nie mieści się w owym oknie. jest napis kondycja i na tym koniec, opis do czego służy już się nie zmieścił, nie ma też suwaka, żeby przesunąć okno niżej. screena nie wrzucam, bo nie zrobiłem, a nie będę tworzył nowej postaci. zresztą jest to na początku, więc nie powinno być problemu.
|
12 Lut 2014, o 08:28 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 12 Lut 2014, o 08:17 Posty: 4 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Tooble ![]() |
i co, naprawione?
|
13 Lut 2014, o 11:07 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
proszę printscreen, bo chyba nikt się tym nie zajmie.
Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości. |
13 Lut 2014, o 19:49 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() ![]() |
Aleś w gorącej wodzie kąpany..
![]() Dzięki za zgłoszenie, są rzeczy ważne i ważniejsze, ten błąd najpewniej jest od zarania dziejów, więc priorytet ma niski.. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E ![]() |
13 Lut 2014, o 20:08 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
widzę po tak długim czasie błąd dalej widnieje. jest to troszkę irytujące, że "błąd ma niższy priorytet". osobiście uważam że skoro pojawia się na samym początku zapoznawania się gracza z grą, na jednym z pierwszych screenów które rejestrująca się osoba ogląda, to nie powinien mieć niższego priorytetu. w końcu już na samym początku grania wali to mocno w oczy i świadczy o twórcach gry.
osobiście uważam tę grę za kawał solidnej roboty. kiedyś zrezygnowałem z grania w Taern właśnie przez błędy. teraz gdy po 2 latach wracam, widzę znaczną poprawę i to nie tylko w błędach, podoba mi się również nowa szata graficzna i wiele innych rzeczy. niestety błędy dalej występują. są różne, jednak większość nie razi w oczy, są to zazwyczaj literówki, których nawet nie chce mi się zgłaszać, zresztą kto by to poprawiał. poza tym trzeba by pisać dużo postów. ale są i błędy poważniejsze, tak jak zgłoszony wyżej. uważam że z szacunku do graczy ktoś jednak powinien się tym zająć, a nie priorytetować błędy. nie wiem czemu po prostu nie zatrudnicie kogoś w roli testera, albo korektora. kogoś kto będzie sprawdzał te błędy z waszej strony. myślę że było by łatwiej i szybciej, zamist zawalać forum setkami postów, a jak pisałem wyżej, nie wszystko chce się zgłaszać, bo pisać post dla każdej literówki to nie żadna frajda. ![]() tak więc podsumowując, gra bardzo się poprawiła i nie odstrasza mnie od grania tak jak kiedyś, ale gdy ktoś zgłosi już jakiś błąd, to miło by było żeby był on usuwany. tak w ogóle to posypał wam się ekran z wyborem serwera, przy tworzeniu postaci. myślę że tym też ktoś się zajmie. pozdrawiam i mimo krytyki jaką na was spuściłem, to jestem na tak! ![]() |
20 Mar 2014, o 15:15 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |