![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Problem z Czaszką..
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 27 Lut 2011, o 10:24 Posty: 627 Miejscowość: Mokradła . Podziękowano: 101 razy Otrzymanych podziękowań: 154 razy Nick w grze: DaQu Serwer: Tolnor ![]() |
Serwer: s1
Postać: TheDaQ Data: 02.27.2011 Godzina: 9:26 Opis: Dziś o godzinie 9:26 Zabiłem kolesia z czaszką ( mniejszy lvl odemnie ) Ja też miałem czaszke 228pkt .. i po zabicu tego kolesia CZASZKA MI NIE ZNIKNEŁA a powinno być -50pkt (228 - 50 = 178) Czaszka powinna zniknąć od ok. 190 Wcześniej tez zabilem 1 czaszke a wczoraj tez 1 kolesia i nic... Zrobiłem Relog.. @Edit W statystykach Powinno mi pisać Ukarani - Minimum 4 a mam 1 ( zabilem juz gdzies 4 czachy ) http://img130.imageshack.us/i/12494847.jpg/ |
27 Lut 2011, o 10:28 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Wyjaśniane w kilku innych tematach.
Gracz może mieć czaszkę mimo neutralnego statusu - gdy dołączy do niego Zabójca i odejdzie. Czasem czaszka zostaje w ten sposób i mimo wszystko figuruje nad neutralnym graczem. Gdy zrobi reloga lub po którejś walce - znika. Szukamy tego błędu, jednak nie mamy żadnego tropu, nie wiemy jak go powtórzyć (wygląda na los). _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
6 Mar 2011, o 01:57 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |