Re: Latajace Kolanko u Sh
Tak często jak jest potrzebne? a jak często jest potrzebne? Rozumiem, że zawsze kiedy schodzi debuff xd
Jeżeli chodzi o coming out to skoro zareagował to raczej już po 'wyszedł z klozetu '
Jesteśmy dumni, pierwszy CO w taernie
Niestety, nie chce mi się szukać - lenistwo się odzywa
Więc bądź miłościw i ujawnij się, ażebym mogła złożyć hołd proprement
A tak zupełnie serio - jest to dobry debuff, w którym przeszkadza mi jedna rzecz, dlaczego by nie podyskutować o ewentualnej możliwości modyfikacji? gra idzie do przodu, więc co to za problem?
dlaczego usilnie próbujecie wmówić, że barba ma możliwość zawsze go poprawić, jak tak po prostu nie jest
Chyba tyle.
Życzenia składałam zaś z czystą przyjemnością i radością w sercu
pozdrów ciepło Koperka i niech moc będzie z Tobą.
ps dobra mam
Nie wpadłam na to, że Unkel może być Unkelem. Ech, szukaj skomplikowanych odpowiedzi, a znajdziesz najprostsze - anyway, padam do stóp
Psps więc co Ci, mój szanowny Kolego, grający od nie 4 lat, jeno od 3,5 roku, nie podoba się w propozycji przedstawionej przez Szymdaro? Może jakieś konstruktywne uwagi, gdyż, pomimo że nasze małe tete-a-tete sprawia mi niewysłowioną przyjemność, obawiam się, iż może ona zostać zaraz przerwana przez któregoś z Naszych Wszechwładnych Moderatorów - i tak już wykazali ogromną cierpliwość