Strona 1 z 4 |
[ 34 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3, 4 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Drogowskaz
Drogowskaz
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Współpracownik Gnarla
|
tak sobie myśle że przydały by się drogowskazy stawine w takich miejscach jak rozdroża pod karczma lesgara terntis i wiele innych system wyglądał by tak że klikamy na drogowskaz i wyświetla nam się informacja typu Instancja Valdroga prosto Lub Jaskinia północna na wschód względem drogowskazu itd. co o tym myślicie?
Przeniesione do Propozycji. rzuff _________________ "Nic nie jest bardziej niebezpieczne niż wróg,który nie ma nic do stracenia" Dziedzictwo "hy hy nowa krainka do nowych questów"-Togerd "osobiście jestem przeciwko HH, ludzie wtedy zachowują się jak zwierzęta"-Seba11pl |
|
14 Mar 2014, o 21:12 |
|
|
Uczeń Heremona
|
W zasadzie mi się podoba, choć nie sądzę, aby zakończyło to pytania typu: "E gdzie jest las kolduw"?
14 Mar 2014, o 21:18 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
noobki zawsze się znajdą
_________________ "Nic nie jest bardziej niebezpieczne niż wróg,który nie ma nic do stracenia" Dziedzictwo "hy hy nowa krainka do nowych questów"-Togerd "osobiście jestem przeciwko HH, ludzie wtedy zachowują się jak zwierzęta"-Seba11pl |
|
14 Mar 2014, o 21:20 |
|
|
Administrator
|
Myślę, że to w niczym nie pomoże jak ktoś nie ogarnia.. ale takie drogowskazy, które można obejrzeć, to mógłbyby być miły dodatek do gry.
_________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
|
14 Mar 2014, o 21:24 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
rzuff nie pomyślałem mógłbyś to przerzucić do proponowanych zmian w grze?
_________________ "Nic nie jest bardziej niebezpieczne niż wróg,który nie ma nic do stracenia" Dziedzictwo "hy hy nowa krainka do nowych questów"-Togerd "osobiście jestem przeciwko HH, ludzie wtedy zachowują się jak zwierzęta"-Seba11pl |
|
14 Mar 2014, o 21:28 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
zamiast drogowskazu może mapa w rozmiarze maxi
_________________ okrucieństwo jest naszą powinnością , bo cóż wredniejszego .... tożsamość,nienawiść,pamięć nie
Spoiler:
|
|
14 Mar 2014, o 21:47 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Elfnocy napisał(a): tak sobie myśle że przydały by się drogowskazy stawine w takich miejscach jak rozdroża pod karczma lesgara terntis i wiele innych system wyglądał by tak że klikamy na drogowskaz i wyświetla nam się informacja typu Instancja Valdroga prosto Lub Jaskinia północna na wschód względem drogowskazu itd. co o tym myślicie? Powinny być na każdym zakręcie a pod nimi koniecznie ile kliknięć LPM zostało do celu... _________________ "Zawsze mam rację z prostego powodu-nie chrzanie głupot" - Kalart "Moja refleksja jest taka że kneblować każdy umie, domagać się sprawiedliwości wobec innych " - Mroczna "Wybacz jeżeli uraziłam Twoje myślenie" - Ruuda |
|
14 Mar 2014, o 22:50 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
Kliknięcia nie pasują. Każdy klika gdzie chce. Prędzej ilość kropek, ale te zostały ukryte.
Drogowskaz może być, nawet już istniałby odpowiedni mechanizm. Tylko mapy są ciut za małe... |
|
14 Mar 2014, o 23:06 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 8 Sty 2014, o 23:08 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Nikt |
Hmm mozna by bylo wprowadzic taka legende w zakladce z q i pokazaywalaby on gdzie w okolicy jest jakis boss. Ja to widze jako male ikonki z wygladem bossa.
|
|
15 Mar 2014, o 08:52 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
up
|
11 Lip 2014, o 17:24 |
|
|
Strona 1 z 4 |
[ 34 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3, 4 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |