Strona 1 z 5 |
[ 41 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Propozycja nie do odrzucenia
Propozycja nie do odrzucenia
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Współpracownik Gnarla
|
Proponuje
naziu utracił fioletowy , zgłaszam sie do przejecia jego fioletowego koloru. kolejna propozycja , nalezy uczynic mnie GM S-3 bo jestem zajebiaszczy... lub Modem czatu i forum.... uzasadniam to tym ze skoro ostatnio doszlo wielu modow ktorym brakuje czegos tam pod pkpolką , doszły kolejne stada nierobow i wrocilo kilka osob z emerytury , tak tez nie uwazam abym był gorszy od tych ludzi. i poprostu jestem zajebiaszczy i wszyscy palaja do mnie uczuciem czyli toleruja a obecnych modow nie... jak w temacie propozycja nie do odrzucenia, w promocji bede brał tylko połowe platyny reszte przeznaczam na biedne dzieci z fundacji podaruj dziecia słońce ,skąd jak sie domyślam zwerbowana została większosc ekipy... |
|
17 Mar 2014, o 18:31 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
bez komentarza...
A co do ost. Zdania to mam wrazenie ze pisze to jakis gimbaz któremu fundacja nic nie ufundowała i ewidentnie cos do niej ma za co z automatu odrzucam twoją propozycje ktora jest głupia, denna i malo ciekawa.. Cya.. _________________ "Ból jest tymczasowy...może trwać minutę, godzinę , dzień, miesiąc a nawet rok...Lecz w końcu ustąpi... Natomiast gdy sie poddam , będzie trwał wiecznie" |
|
17 Mar 2014, o 18:35 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NjNYDI8clw8[/youtube]
|
|
17 Mar 2014, o 18:38 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 6 Paź 2013, o 12:50 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: Plantae |
Jestem za przynajmniej będzie coś robił
|
|
17 Mar 2014, o 18:43 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Crazy, jesteś pierwszorzędnym przykładem na to, jak wielkie znaczenie w sieci ma anonimowość.
17 Mar 2014, o 18:45 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
nie nie nie i jeszcze raz nie ! Człowieku czy ty czytałeś to zanim dodałeś zgadzam się z ArGesem
Ostatnio edytowany przez Kotna, 17 Mar 2014, o 19:24, edytowano w sumie 1 raz |
|
17 Mar 2014, o 18:47 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
kolego chyba cie pogielo gm-em nie jest sie od tak
|
|
17 Mar 2014, o 18:47 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Kotna napisał(a): nie nie nie nie i jeszcze raz nie ! Człowieku czy ty czytałeś to zanim dodałeś zgadzam się z ArGesem Widzisz koleś.. tak sie zdobywa poparcie .. _________________ "Ból jest tymczasowy...może trwać minutę, godzinę , dzień, miesiąc a nawet rok...Lecz w końcu ustąpi... Natomiast gdy sie poddam , będzie trwał wiecznie" |
|
17 Mar 2014, o 18:48 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Cytuj: Widzisz koleś.. tak sie zdobywa poparcie .. koleś irytujesz Ostatnio edytowany przez Kotna, 17 Mar 2014, o 18:54, edytowano w sumie 1 raz |
|
17 Mar 2014, o 18:49 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
jasne ze czytałem i w gruncie rzeczy wiekszosc ludzi sie z tym zgadza...
czym wiecej na nie tym lepiej... to znak ze sie obawiacie ze zrobie z wami porzadek... |
|
17 Mar 2014, o 18:54 |
|
|
Strona 1 z 5 |
[ 41 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 64 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |