Strona 4 z 5 |
[ 41 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Propozycja nie do odrzucenia
Propozycja nie do odrzucenia
Autor | Wiadomość |
---|---|
Współpracownik Gnarla
|
trololo ten temat bije rekordy popularnosci! :D
jestem na nie! xD _________________ Pomogłem/podobało się? Kufelek się należy Zapraszam na mój kanał YT! klik To tylko gra... to tylko taern... https://scr.hu/0dk2/wo2xz Epik [127lvl] z latarką to jak Polska bez korupcji i długów |
17 Mar 2014, o 19:51 |
|
Administrator
|
Tutaj jest miejsce na ten bajzel.
_________________ Administrator Team Speak`a - masz kłopot napisz KLIK! Administrator Facebook - KLIK! *** "Zło jest złem - mniejsze czy większe nie ma różnicy. Jak to ocenić? Czy to w ogóle możliwe? Jeśli mam wybierać między złem a złem, to wolę nie wybierać wcale." |
|
Zabójca Tilsai
|
Ja jestem zdecydowanie na nie, mogę tyle powiedzieć żebyś ogarnął ten spam w grze i na forum bo to się robi coraz bardziej żenujące. Jeśli takie osoby jak ty maja zostać modem nie daj boże Gm-em :D no to by była zupełnie wolna amerykanka, na s3 mało co jest dobrych modów/gm-ów, Hm jedynie, ale on to raz do czasu zaloguje, bilbetka dobry mod bodajże odeszła już. To co do ciebie napisałem nie bierz racjonalnie do siebie.
Problem rozwiąże, otwarcie rekrutacji moderatora czatu. Pozdrawiam SB _________________ Uczysz się z błędów, które popełniasz. Uczysz się z błędów, które popełniają inni. Prawda jest taka, że to nie sukces jest nauczycielem. Jest nim porażka. |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Hahahaha rozwalił mnie na łopatki wstęp tego tematu :D Co w tej grze się dzieje.. Nagle pojawia się gostek, obraża modów, nie ma pojęcia czego chce i wrzuca ankietę licząc na pozytywny wynik :lol: Nie nie nie :D
|
|
Współpracownik Gnarla
|
16 % poparcia jest...
a i tak wiem ze napewno ankieta zostala zmanipulowana heheheheh |
17 Mar 2014, o 20:08 |
|
Uczeń Heremona
|
Autor powyższego postu ma rację. Nie wiem czym zmanipulowałeś te 16% głosujących.
_________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
17 Mar 2014, o 20:39 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Pewnie na swoich kontach :lol:
Crazy ma radoche bo myśli że ktoś go bierze na poważnie :D _________________ VD 119lvl Ostlor. Został Taernijczykiem 16.12.2011 \o/ |
18 Mar 2014, o 18:36 |
|
Współpracownik Gnarla
|
crazy ma radoche zawszzze ...
wraz z tematem pisałem na sb... co jest celem tego tematu... niestety zwiele osob nie docenia nutki sarkazmu i tez humoru zawartego w temacie... ale beke mam z was wszystkich nie powiem ze nie.... |
19 Mar 2014, o 14:50 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Crazy mistrz :D a raczej miszcz :>
_________________ VD 119lvl Ostlor. Został Taernijczykiem 16.12.2011 \o/ |
19 Mar 2014, o 23:57 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Eh czemu nie można głosować już , ja tam chce creyzego na moda :D
_________________ tu podpis, za którego dostałem bana, bo gdy moderator poprosił o zmianę postanowiłem się z nim droczyć zamiast posłuchać |
11 Kwi 2014, o 21:57 |
|
Strona 4 z 5 |
[ 41 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 67 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |