Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Turnieje pod widownię
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Witam. Po każdym turku Gm ogłasza wyniki turnieju po czym mówi,że były emocjonujące,tylko,że nikt z graczy tego nie widział. Otóż Mam pytanie a zarazem pomysł. Czy nie dałoby się stworzyć widowni na turniejach?
Polegało by to na tym,by wchodząc na turniej,wybrano miejsce na widowni,po czym by się zapłaciło za bilet 5k np. I cała kwota by przechodziła na zwycięzce turnieju. Wtedy każdy mógł by uznać,czy turniej był emocjonujący czy nie. Było,zamykam~ Dragonfire78 _________________ 'Just look at the flowers' |
25 Mar 2014, o 20:11 |
|
Walczący z drzewcami
|
"bylo, wiele ludzi chcailo by, lecz zostaly te tematy ominiete"
szukajka nie boli |
25 Mar 2014, o 20:23 |
|
Uczeń Simona
|
Niektórzy gracze nagrywają filmiki i wrzucają na YT, więc tam możesz dowoli oglądać walki turniejowe. Tematów było o tym sporo i Taern (chyba) nie jest wstanie stworzyć czegoś takiego.
_________________ Moje postacie na s5: Ryc Samozuo 77 lvl (wciąż rośnie) Vd Horazon 24 lvl pod turki |
25 Mar 2014, o 20:43 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 24 Mar 2014, o 16:55 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Taki pomysł mógłby spowodować duże lagi. A lagów na turniejach nikt nie chcę. A dwa to nie każdy chcę pokazać jakich taktyk używa.
|
25 Mar 2014, o 21:06 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Hmmm... szczerze to ludzie wybierali się na turnieje w przedziałach lvl'ów 60+
_________________ TAERN VOODOO S3 |
25 Mar 2014, o 21:32 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Nie wniose nic do tego tematu bo widze ze koledzy wyzej sie wypowiedzieli dodam tylko ze taern z lagami to nie przyjemnosc Pisze z Psp-brak polskich znakow
_________________ Ryc-100 lv wbity 16.11.2014 Przerwa 2016-07-22 Przerwa Oczekiwanie na 3D 24-03-2019 no i czas by wrocic do gry Sejmi-Mosiek na mięsko w Tydzień https://www.youtube.com/channel/UCrBRqb ... vtVeUg_t8A |
25 Mar 2014, o 23:49 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 72 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |