![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Nowy Prolog
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 14 Kwi 2013, o 14:55 Posty: 173 Miejscowość: Gdańsk Podziękowano: 18 razy Otrzymanych podziękowań: 35 razy Nick w grze: Crazyzdf ![]() |
Serwer: S3
Nazwa postaci: Crzayzdf Czas: Opis: Chyba jako pierwszy powiem wam ze jest pewien bład, niedopatrzennie lub cos co mozecie sobie nazwac jak chcecie.. Sprawa dotyczy nowego prologu , podobno był szeroko testowany a jednak jest cos na co chcem zwrocic uwage... Thanatowi zgłosiłem jako pierwszy i opisalem , polecił napisac tutaj tak tez czynie... Od belci i gz dostałem namiar jak zaczac nowy prolog tak tez przeskoczyłem go w pojedynke dosc szybko , a zarazem dosc długo bo chciałem sie nacieszyc wszystkim zwłaszcza nowa grafika... powiem wam jestem mile zaskoczony , chociaz co do walki z pomocnikiem profesji u barby to troszke smiechowo było, usilnie pokazaliscie ze niemozna nic trafic dopuki nie da sie ryku , coz.. ale ogolnie dosc sympatycznie , szkoda ze nie ma wiecej takich map ogolnogrywalnych.. Tak wiec zrobiłem swoj prolog, złapałem kolezanke czy tez juz robiła, napisała ze nie , wiec ja szybko zaprowadziłem , wskoczyłem do niej i odziwo przeniosło nas oboje .. no i co wszystko super fajnie ale do czasu , w pewnym miejscu poprostu trzeba było wyjsc z party by mogła kontynuowac quest . ![]() a ja tymsamym zostałem bez mozliwosci wyjscia z mapy... tak wiec uwazam ze jednak niedopatrzyliscie tego ze... 1. Na nowy prolog moga wejsc ludzie w nawet pełnym party 2. Moga wejsc ludzie co juz zrobili i ci co nie w jednym party 3. Podejrzewam tez ze ludzie pomagajacy sobie (swiezynki) moga utkwic w podobny sposob ze jeden przejdzie dalej a sam sobie zostanie na lodzie... uwazam ze nalezy to sprawdziic... zgłaszam to jako uczciwy gracz, wybacz szymdaro ze cie ubiegłem , i oczywiscie liczne na nagrode za zgłoszenie jak to tradycja nakazuje... ![]() |
|
28 Mar 2014, o 03:36 |
![]() ![]() |
|
![]() |
||
Administrator ![]() ![]() |
Naziol to ładnie wyłapał i jest poprawione. Trzeba wgrać nową bazkę. Dzięki wielkie za zgłoszenie.
|
|
28 Mar 2014, o 14:23 |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |