![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
bug na czarnym
Autor | Wiadomość |
---|---|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 9 Cze 2013, o 16:48 Posty: 198 Miejscowość: BDG Podziękowano: 252 razy Otrzymanych podziękowań: 313 razy Nick w grze: ArGes ![]() |
Tak jak w temacie
Czy tylko ja mam ten bug z czarnym polem pod kem ze po wybraniu i zaatakowaniu przeciwnika , dostaje kicka z problemami do zalogowania na gre. Gra po relogach zawiesza sie pokazujac czarny ekran jak do wczytywania + czat boczny razem z avatarem ( hp spada do 50 , reszta do połowy) . Ciastka wyczyszczone . _________________ "Ból jest tymczasowy...może trwać minutę, godzinę , dzień, miesiąc a nawet rok...Lecz w końcu ustąpi... Natomiast gdy sie poddam , będzie trwał wiecznie" |
31 Mar 2014, o 21:57 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
![]() |
to jest bug, jeśli masz taki problem, musisz napisać do gm'a/moda/smoda na swoim serwerze. Oni wiedzą, co robić w takich sytuacjach
![]() _________________ s. Ostlor - Złota [druidka lvl 137] |
31 Mar 2014, o 22:00 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 9 Cze 2013, o 16:48 Posty: 198 Miejscowość: BDG Podziękowano: 252 razy Otrzymanych podziękowań: 313 razy Nick w grze: ArGes ![]() |
anetta_94 napisał(a): to jest bug, jeśli masz taki problem, musisz napisać do gm'a/moda/smoda na swoim serwerze. Oni wiedzą, co robić w takich sytuacjach ![]() Pisałem do gm'a , odpowiedzi nie otrzymałem _________________ "Ból jest tymczasowy...może trwać minutę, godzinę , dzień, miesiąc a nawet rok...Lecz w końcu ustąpi... Natomiast gdy sie poddam , będzie trwał wiecznie" |
31 Mar 2014, o 22:01 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
![]() |
my po prostu prosimy o zalogowanie na tamtą postać i powinno się komendę wpisać, aby zatrzymać proces walki. Nie ma dużo pracy, a pomaga
_________________ s. Ostlor - Złota [druidka lvl 137] |
31 Mar 2014, o 22:03 |
![]() |
![]() |
|
Parodia..
Wyjaśnione, przenoszę i zamykam~ Dragonfire78 _________________ "Ból jest tymczasowy...może trwać minutę, godzinę , dzień, miesiąc a nawet rok...Lecz w końcu ustąpi... Natomiast gdy sie poddam , będzie trwał wiecznie" |
31 Mar 2014, o 22:11 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |