Strona 2 z 2 |
[ 17 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Knebel -od graczy?
Autor | Wiadomość |
---|---|
|
Na s3 też całkiem szybko działa i to nie tylkow sprawie łamania regulaminu czatu, ostatnio zabrało mi sztabkę, żadnego GM'a nie było online, a mod nie mógł mi pomóc, a wieć postanowiłem napisać na support - po jakichś 4-6 godzinach sztabkę miałem już w ekwipunku. W skrócie ekipa działa szybko i ma lepsze doświadczenie.
|
3 Kwi 2014, o 08:55 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Jak juz pisalem mod nie jest zawsze aktywny, a pozatym juz o tym pisalem ze bd kolejny gracz ktory bedzie spamowac,przezywac wiec jesli "sztuczna inteligencja Taernu" niezadziala to gracze moga cos z tym zrobic.
Oczywiscie nie chodzi mi o to ,że odrazu dostana uprawienia moderatora,ale pisze to juz chyba 2 raz, że to tylko ban na 5 minut _________________ |
3 Kwi 2014, o 13:07 |
|
Walczący z drzewcami
|
5-minutowy ban? Szczerze wątpię, aby miało to pomóc. Są moderatorzy, więc pozostawmy im coś do wykonania.
_________________ "Każdego dnia budzimy się, by walczyć o jutro, każdej nocy zasypiamy marząc o lepszej przyszłości" |
3 Kwi 2014, o 13:17 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Dragonfire78 napisał(a): 5-minutowy ban? Szczerze wątpię, aby miało to pomóc. Są moderatorzy, więc pozostawmy im coś do wykonania. knebel* Pozatym już kolejny raz mowie czasami moda nie ma ... _________________ |
3 Kwi 2014, o 14:55 |
|
Błądzący w Tunelach
|
i w ten oto sposób będę dostawał kilka niesłusznych knebli każdego dnia,przy okazji jak kogoś nie lubię będę mu wręczał kneble,przez co support będzie miał o wiele więcej roboty-odwołania do takich knebli,gratki pomysły,naprawdę świetny.
|
3 Kwi 2014, o 15:04 |
|
Błądzący w Tunelach
|
gromak napisał(a): Nie wiem czemu twierdzisz, że tylko na s5 sprawy są szybko rozpatrywane - ja na odpowiedź z supportu (a gram na s1) czekałem maksymalnie 24 godziny (a trochę tych zgłoszeń jednak miałem). Chyba tylko w okresie świątecznym się to wydłużyło - ale to chyba nikogo nie dziwi. Ja maksymalnie czekałem 24dni a gramy na tym samym serwerze. A pomysł beznadziejny od knebli są moderatorzy i GM'i, a nie zgraja kolegów. _________________ IImiejsce-jedyny 29lvl, który dobił 800powera http://scr.hu/2s0/ullr3 Koniec gry 2017.04.19 |
3 Kwi 2014, o 16:54 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Do zamknięcia . Minęło troche czasu , modów przybyło
_________________ |
4 Lis 2014, o 20:35 |
|
Strona 2 z 2 |
[ 17 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 41 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |