Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Odblokowanie Pigmentów i morphów
Odblokowanie Pigmentów i morphów
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 7 Kwi 2014, o 18:19 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: DuszekSheed |
Czemu pigmenty i morphy są zablokowane w handlu?
Nie lepiej je odblokować? będą z tego większe korzyści np. : - sprzedasz - wymiana - nie będzie trzeba kupować za platynę bo gracze sprzedają głównie za złoto - pewnie niektórzy maja zablokowane pigmenty i/lub morphy na innych kontach bo przenieśli je żeby nikt nie ukradł Proszę o odblokowanie tych przedmiotów w handlu by więcej osób mogło z nich korzystać. Ostatnio edytowany przez Dema, 7 Kwi 2014, o 19:02, edytowano w sumie 1 raz |
7 Kwi 2014, o 18:35 |
|
Walczący z drzewcami
|
Pigmenty i morphy zostały zablokowane w powszechnym handlu ze względu na diametralny spadek cen po evencie z mieszkami. Jakie są dalsze zamiary- nie mam pojęcia, ale według mojej opinii nie ma najmniejszego sensu wracać do odblokowania.
_________________ "Każdego dnia budzimy się, by walczyć o jutro, każdej nocy zasypiamy marząc o lepszej przyszłości" |
7 Kwi 2014, o 18:40 |
|
Walczący z drzewcami
|
Sprzedasz? Serio? Poza tym jak nie chcesz wydawać prawdziwej kasy na platę to kup od graczy lub ewentualnie nie pigmentuj/morphuj eq
To dodaj ankiete żeby zobaczyć co ludzie myślą Scaliłem posty. Używaj opcji edytuj~ Dragonfire78 _________________ Loth 100 Druid Setka wbita: 2016-9-9 22:23 |
7 Kwi 2014, o 18:44 |
|
Uczeń Heremona
|
Teraz to już chyba po ptakach, ale nie spodobał mi się sposób przeprowadzenia zmiany; z tego co pamiętam wszystko wydarzyło się z dnia na dzień, a od tamtej pory butwieją mi w magazynie morphy i pigmenty - w sumie ok 10-15 sztuk. Na ogół nie bawię się w kombinacje z wyglądem - siłą rzeczy tych morphów nie zużyję. Od początku błędem wydało mi się wprowadzenie wymienialnych nagród przy mieszkowym evencie - gdyby zdobyte tam morphy były przypisane do konta nie byłoby żadnego zachwiania rynku. Tymczasem wiele osób po prostu skupowało zmieniacze wyglądu za grosze po to tylko, by sprzedać je z zyskiem. A potem dostaliśmy blokadę.
Ja rozumiem, że nic w tej grze nie jest naszą właśnością, ale takie rozwiązanie było - jak dla mnie - wyjątkowo nietrafne i nieprzyjemne dla nas, graczy; trochę czuję się tak, jakby wzięto nas z zaskoczenia, a nie uprzedzono dlatego tylko, aby nikt się nie zaopatrzył na zapas i aby wydano jak najwięcej platyny. Uważam, że to trochę nie fair - nie powiem, że to jakaś podła zagrywka, ale można by to było zakończyć lepiej z naszego punktu widzenia. Bo przepraszam, ale coś, co uderza w wielu graczy, a nie pomaga żadnemu, dobrym wyjściem być nie może. _________________
Spoiler:
|
7 Kwi 2014, o 19:09 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Ciekawa opcja,jestem za,tylko kto chcial by kupywac morpha by go potem sprzedać?
A do pozostalosci,mogli by jakas rekompensate zrobic w stylu Kiermaszu Zbednych Rzeczy _________________ 'Just look at the flowers' |
7 Kwi 2014, o 20:21 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 22 Maj 2013, o 18:53 Posty: 5 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: bumbum |
Shaimen napisał(a): Ciekawa opcja,jestem za,tylko kto chcial by kupywac morpha by go potem sprzedać? A do pozostalosci,mogli by jakas rekompensate zrobic w stylu Kiermaszu Zbednych Rzeczy Hm duzo osob ma kilka konto i jak tam ma platyne to tylko ta opcja była do przesłania jakis korzyści z tamtego konta tak było do pewnego czasu |
7 Kwi 2014, o 20:26 |
|
Uczeń Heremona
|
@Leowix - nie powiedziałbym. Ja osobiście zawsze korzystałem z kupowania inhibitorów na innych kontach i ulepszałem tam przedmioty NU.
7 Kwi 2014, o 20:28 |
|
Zabójca Tilsai
|
Ja nie widzę wogle sensu blokowania czegokolwiek w handlu , może kiedyś to miało sens że był zablokowany handel inhibitorami bo ludzie tworzyli nowe postaci żeby zdobywać je i sprzedawać ale dziś nie widzę sensu jakichkolwiek blokad w handlu . Jak mleko w sklepie będzię kosztować 1.50 to też zakażą jego sprzedaży ? Rynek to rynek , być może po evencie ceny spadły drastycznie ale wystarczyłoby poczekać a wróciła by ich stała cena gdy gracze wszystko już by wysprzedali .
_________________ Gram od: 2011-04-13 PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
7 Kwi 2014, o 20:30 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 22 Maj 2013, o 18:53 Posty: 5 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: bumbum |
Nicolay napisał(a): @Leowix - nie powiedziałbym. Ja osobiście zawsze korzystałem z kupowania inhibitorów na innych kontach i ulepszałem tam przedmioty NU. hm ale jak sie nie potrzebna plate to co z nia zrobic ? tak bylo chociaż coś z nia zrobic a teraz nic PS. a jesli chodzi czemu je zablokowali to temu bo bylo ich duzo i je sell za złoto i przez to ludzie nie kupowali platy a drygu i reszta nie zarabiała |
7 Kwi 2014, o 20:41 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Już jest maj więc ceny są normalne powiny być odblokowane
_________________ s4->s7->s.Ostlor LowcaZguby s4 lev-51 łuk s4/s7 Jeże FOREVER CordingMilq s7 Lev-51 luk =on Turek miejsce... 4 |
1 Maj 2014, o 15:10 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 286 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |