![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Ułatwienie pisania na czacie prywatnym
Ułatwienie pisania na czacie prywatnym
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 2 Sie 2013, o 09:01 Posty: 544 Miejscowość: Piaseczno Podziękowano: 626 razy Otrzymanych podziękowań: 451 razy Nick w grze: Szpitalnik ![]() |
Cześć, to kolejny pomysł mojego autorstwa, może przyjmie się lepiej, jako że dotyczy jedynie pewnego usprawnienia. Mianowicie, nie wszyscy mają tak charakterystyczne, wpadające w ucho nicki jak ja
![]() Pomysł polega na tym, by po napisaniu nicku na czacie prywatnym, zanim przejdziemy do treści właściwej wiadomości, nick naszego rozmówcy opatrzony był kolorem. Dla przykładu: a) Jest online, nie dał ignora - zielony; b) Dał nam ignora - niebieski; c) Postać o podanym nicku nie istnieje - czerwony, d) Jest offline - biały. Oczywiście można by to uprościć - podpunkt b) nie jest koniecznością i myślę, że każdy by się bez niego obył. Piszcie, co sądzicie. _________________
Spoiler:
|
12 Kwi 2014, o 15:20 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 31 Mar 2014, o 20:27 Posty: 47 Podziękowano: 13 razy Otrzymanych podziękowań: 7 razy Nick w grze: KrzychuRc ![]() |
Myślę, że bardzo by sie to przydalo sam czesto robie bledy w pisaniu jakiegos dziwnego nicku i trzeba pisac cala wiadomosc od nowa.
_________________ KrzychuRc - Rycerz 50 OFF VkrzychuD - Voodoo 49 OFF Krzychudr - Druid 46 OFF Krzychushed - Sheed 48 OFF |
12 Kwi 2014, o 16:17 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 4 Kwi 2012, o 14:43 Posty: 251 Miejscowość: Kemenak Podziękowano: 82 razy Otrzymanych podziękowań: 16 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Jest to dobry pomyśł ; Ja również nie jedno krotnie piszałem jak ładnie powiedziałeś pół ody a tu literówka
_________________ WHY SO SERIOUS ? ![]() |
12 Kwi 2014, o 16:20 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 2 Lip 2011, o 12:48 Posty: 357 Podziękowano: 210 razy Otrzymanych podziękowań: 134 razy Nick w grze: Pyrqo Serwer: Tolnor ![]() |
Pomysł nie jest zły, ja po napisaniu nicka robię kropkę, aby dowiedzieć się czy osoba jest online oraz czy nie przekręciłem nicku. Zawsze mam uśmieszek na twarzy jak odpisują taką samą wiadomość
![]() _________________ Lvl:132 Na |
12 Kwi 2014, o 17:19 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 15 Mar 2014, o 17:56 Posty: 408 Miejscowość: Gorzów Wielkopolski Podziękowano: 72 razy Otrzymanych podziękowań: 95 razy Nick w grze: Loth ![]() |
Fajny pomysł, można też automatycznie zmieniać takim graczom nicki np. Tworzę postać kuuuuppppa i przy stworzeniu postaci zmienia mi nick na "userabcd"
![]() _________________ Loth 100 Druid Setka wbita: 2016-9-9 22:23 |
12 Kwi 2014, o 17:50 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 4 Kwi 2012, o 14:43 Posty: 251 Miejscowość: Kemenak Podziękowano: 82 razy Otrzymanych podziękowań: 16 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Podwójny napisał(a): Pomysł nie jest zły, ja po napisaniu nicka robię kropkę, aby dowiedzieć się czy osoba jest online oraz czy nie przekręciłem nicku. Zawsze mam uśmieszek na twarzy jak odpisują taką samą wiadomość ![]() Też tak mam kiedyś mi chyba tak odpiszał Sokolisko :d Ale są także gracze co zaraz piszą cenzura (sam dałem cenzure :d) _________________ WHY SO SERIOUS ? ![]() |
12 Kwi 2014, o 20:14 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |