![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Ssanie Gregoriusa
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 2 Sie 2013, o 09:01 Posty: 544 Miejscowość: Piaseczno Podziękowano: 626 razy Otrzymanych podziękowań: 451 razy Nick w grze: Szpitalnik ![]() |
Serwer: S3
Nazwa postaci: Szpitalnik Czas: 04.13.14 Opis: Po wyssaniu many przez Gregoriusa w następnej turze jest mi ona automatycznie przywracana. _________________
Spoiler:
|
13 Kwi 2014, o 11:30 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Jakieś szczegóły ? Kim grasz ? jakie ma debuffy/buffy ? Czy dzieje się tak zawsze czy sporadycznie ?
_________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
14 Kwi 2014, o 17:22 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 2 Sie 2013, o 09:01 Posty: 544 Miejscowość: Piaseczno Podziękowano: 626 razy Otrzymanych podziękowań: 451 razy Nick w grze: Szpitalnik ![]() |
Wiem, że zdażało się to wielokrotnie, bez względu na debuffy. Każde ssanie powoduje, że z kolejną turą cała wyssana mana jest mi przywracana. W zasadzie to dzieje się tak zawsze - być może wpływ ma na to, że Grześka biję z Aquareą, która wysysa mu hp. Mogę się mylić, ale bijąc go z krabem/konowałem podobnego błędu nie zaobserwowałem.
Gram vd. _________________
Spoiler:
|
14 Kwi 2014, o 17:34 |
![]() |
![]() |
|
Inżynier ![]() Rejestracja: 29 Lut 2012, o 12:04 Posty: 1452 Podziękowano: 112 razy Otrzymanych podziękowań: 357 razy Nick w grze: Zojah ![]() |
Nicolay napisał(a): Mogę się mylić, ale bijąc go z krabem/konowałem podobnego błędu nie zaobserwowałem. Tzn. z tymi petami wysysał poprawnie manę? _________________ pozdrowienia z s7, eu i s5 Kidda (mała mo), MarysQ vel Kidda (dru 120) Zojah zwana Zośką (ryc z s5) |
15 Kwi 2014, o 15:26 |
![]() |
![]() |
|
Głowy nie dam, ale z tego, co pamiętam, tak; biłem go z nimi wiele razy, a błąd zaobserwowałem dopiero mając tam Aquareę.
15 Kwi 2014, o 16:00 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 29 Gru 2010, o 10:13 Posty: 323 Podziękowano: 50 razy Otrzymanych podziękowań: 115 razy Nick w grze: Doneu ![]() |
Ja takze gram vd i za kazdym razem gdy Grzesiu ssał mane to była mi oddawana w kolejnej rundzie. Posiadam peta : czarny ogar 60 lv
Wysłane z mojego Combo przy użyciu Tapatalka |
15 Kwi 2014, o 16:08 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 22 Wrz 2013, o 12:23 Posty: 157 Miejscowość: Pobiedziska (Wielkopolska) Podziękowano: 53 razy Otrzymanych podziękowań: 22 razy Nick w grze: CordingMilq ![]() |
To niezafajnie bo vd będzie mial takie szanse z grzechem jak dr z grażyną.
_________________ s4->s7->s.Ostlor LowcaZguby s4 lev-51 łuk s4/s7 Jeże FOREVER CordingMilq s7 Lev-51 luk =on Turek miejsce... 4 ![]() |
18 Kwi 2014, o 14:14 |
![]() |
![]() |
|
Bez przesady - ssanie u Grześka widzę raz na 2 walki i nigdy nie odgrywa (i nie odgrywało) większej roli. Z bugiem czy bez, Grzesiek dla vd to marny przeciwnik
![]() _________________
Spoiler:
|
18 Kwi 2014, o 14:18 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 2 Lut 2012, o 19:23 Posty: 533 Miejscowość: Podrzecze (małopolskie) Podziękowano: 370 razy Otrzymanych podziękowań: 229 razy Nick w grze: Basfau ![]() |
Miałem podobny problem - Grześ wyssał mi mane 2 razy, z czego wartość z drugiego wyssanie wróciła w następnej turze. Gdzieś już to zgłaszałem, temat gdzieś w czeluściach forum.
EDIT: I bam, jest: viewtopic.php?f=89&t=27370 _________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
18 Kwi 2014, o 14:27 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() ![]() |
Błąd sie powtarza
Dzis mialem possane 120+ many do spodu, po wyssaniu majac zero many w tej samej rundzie udalo sie wystrzelic jeszcze 2 iskry, po czym w next rundzie pojawilo mi sie na postaci 150+ many, czyli to co wyssane+to co sie mialo sie zregenerowac. Zaznacze ze blad mi sie pojawial od zawsze, jedyny raz kiedy ssanie zafunkcjonowalo tak jak nalezy bylo po upku z wprowadzonym nowym sprzetem, wiec stwierdzilem ze naprawione. Ale albo jednak nienaprawione, albo łatka z naprawa zostala cofnieta przy ostatnim up. _________________ Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy. |
21 Kwi 2014, o 23:42 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |