Strona 4 z 4 |
[ 37 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
A może by tak..
A może by tak..
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
To może niech komuna wroci żeby dzieci nie mialy tylu rzeczy co masz ty . Zeby słodyczy nie bylo dla dzieci ani nic ciekawego.
Takie male porównanie Nastinka jak by były tylko dorsze do zarabiania kasy to bys plakala ze nic nie ma _________________ Natura dałam nam dwoje oczu, dwoje uszu, ale tylko jeden język, po to abyśmy więcej patrzyli i słuchal, niż mówili. |
|
13 Kwi 2014, o 13:30 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Ale jaki miałoby mieć to sens ? Że niby nagle najlepszym i jedynym pasem dla fizycznego byłby anabolik, chociaż każdy by wiedział, że jak miesiąc poczeka to pojawi się Wendigo i lepiej anaboliku nie kupować, bo Dagorlim będzie lepszy ? A w sumie po co wydawać kasę na Dagorlim jak za 3 miesiące lepszy będzie Nurt? Co za różnica na czym ekspisz postać - skoro ktoś będzie chciał szybko wbijać poziom, to nie ważne, że zabierzesz mu lempo - będzie to robił na DZ w 2 osoby lub na czymkolwiek innym. Rozwoju nie powstrzymasz tak samo jak nie powstrzymasz graczy przed chęcią osiągnięcia założonych celów (np być TOP 1) - zrobią to na szczurach i bez rarów, tylko jaki w tym cel?
_________________ "Zawsze mam rację z prostego powodu-nie chrzanie głupot" - Kalart "Moja refleksja jest taka że kneblować każdy umie, domagać się sprawiedliwości wobec innych " - Mroczna "Wybacz jeżeli uraziłam Twoje myślenie" - Ruuda |
|
13 Kwi 2014, o 14:02 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Polać gromakowi
Ja jako swój cel obrałem dobić moim rycerzem 50 ((teraz nowy cel 65) może i to mały cel ale stawiam przed sobą coraz trudniejsze). Nie lubię instancji DZ z powodu czasu robienia ale przemogłem się wreszcie i dzisiaj wbiłem mój 50 poziom ^^. Niektórzy powiedzą: ha 50 poziom to dla mnie tydzień. Zgadzam się. Myślę że da się ale jako że nie gram cały czas to zajęło mi to troche więcej czasu. Ale jak to ktoś kiedyś powiedział: wszystko sie da jak sie chce. Tyle ode mnie _________________ Loth 100 Druid Setka wbita: 2016-9-9 22:23 |
|
13 Kwi 2014, o 16:59 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Że co ? Nie chcielibyście wrócić na stare mokradła ? :O Boże oddałbym prawie wszystko żeby wrócili gracze z którymi takie oreo było ^^ A między innymi Mówmikoks jego pod pała na moje 40% resu <3 albo Eureki ! Stare mielone! Naprawdę przynajmniej by mogli zrobić serwer co takie mapy by istniały . I tak wgl nie wiem dlaczego zmienili nam wygląd map i zabrali mokradła
Nasti pomysł idealny :* Daje browca _________________ Judaasz-Dr 140lv Gildia: Stonehenge 20:12 Lamonja: pecha mieliśmy ,że na was trafiliśmy |
|
14 Kwi 2014, o 19:12 |
|
|
Inżynier
|
Ehh... też mam ten sentyment - stare mielonki, stare mokre, stare dobre zwyczaje w pvp, brak lodu, lempa, błyskawicznego expa... pierwsze czempy...
Niestety, uważam, że to nie tylko kwestia serwera, nowych map, zleceń etc., po prostu wszystko się zmienia, ludzie też - przychodzą, odchodzą. Tamte czasy wspominamy z sentymentem przez wzgląd na ludzi, nasze doświadczenia, zdarzenia, przeszłość - i aktualne też tak będziemy wspominać za jakiś czas. Cokolwiek byśmy nie wymyślili - to już nie wróci takie, jak było - jest i będzie inne. Choćby dlatego, że graczy kierujących się sentymentami jest tylko garść, i tylko ta garstka plus część ciekawskich by tam grała - to nie to samo, co wszystkie tak samo wyglądające serwery, gdzie się nie ma wyboru. Sami pomyślcie, ilu może być zapaleńców chcących poczuć 'jak bylo dawniej'? z 30? 50? Cała idea rozbija się o to, że taki serwer byłby po prostu pusty, traktowany jako ciekawostka. Więc nawet wgrana mapa ze starych mokrych wiele nie zmieni - bo kto będzie przez te mokre tam przechodził...? _________________ pozdrowienia z s7, eu i s5 Kidda (mała mo), MarysQ vel Kidda (dru 120) Zojah zwana Zośką (ryc z s5) |
|
15 Kwi 2014, o 11:31 |
|
|
Zabójca Tilsai
|
_________________ Gram od: 2011-04-13 PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
|
12 Sty 2015, o 03:40 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 12 Sty 2015, o 15:25 Posty: 13 Miejscowość: okolice Warszawy. Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Moim zdaniem kto by tam grał?
Oro bez ochronki - Serwer HC, red/black/wojny czy pkt Sadysty/Zabójcy/Łowcy. Brak nowych bossów - Dopóki nie było Ropuchy jedynym "expowiskiem" był Ichi. Wspominanie starych czasów - W takim razie pochodz sobie na swoim lvl na Herszta O_o. Nowe mapy/bosy/ułatwienia - Wyobraź sobie że do tej pory są dawne czasy, o których mówisz, zastanów się jaka by była nuda, widocznie za wcześnie zaczęłaś grać skoro twierdzisz, że było trudno zdobyć eq/platkę czy inne tego rodzaju przedmioty, nawet teraz jest to wielki problem [dzieci z 16-, które wszystko wiedzą, wszystko piszą]. Moim zdaniem, mógł by powstać serwer oddzielny, ale tylko bez zmian w mapach, reszta może być tak jak do tej pory. W kilku słowach: "Jestem na NIE" - Odpowiedź jurora Pozdrawiam. _________________ Podczas zażartej kłótni w Internecie nigdy nie atakuj oponenta za jego błędy gramatyczne i ortograficzne. Może być tak, że jego klasa jeszcze danego zagadnienia nie przerabiała. Sheed, serwer 2. |
|
17 Sty 2015, o 16:57 |
|
|
Strona 4 z 4 |
[ 37 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 126 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |