![]() |
Strona 31 z 32 |
[ 312 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 28, 29, 30, 31, 32 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
co warto zmienić/poprawić/dodać - oczami graczy
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 22 Maj 2013, o 19:56 Posty: 11 Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Daemonium ![]() |
można by również dodać miksturkę która odpisuje przedmioty i dać ją za 20k golda
oraz Bosa który może wrzucić ukazanie ![]() ![]() ![]() _________________ S1 : Daemonium |
2 Kwi 2014, o 21:30 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 22 Paź 2012, o 15:53 Posty: 5 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: Wiwern ![]() |
Witam
Co warto zmienić?? Wiec tak.. Myślę ze naprawa nowych rarow w Beir przynajmniej co do seleny to lekka przesada. Naprawa rara 2k pl lub 33kk to zdecydowanie za dużo. Wiem ze gra chce zarobić na placie dlatego taka duża cena w kasie ale bez przesady:/. Rary rangi XI i ich koszt naprawy to jakieś 6kk a już rangi XII to 33kk??. Chyba ktoś musiał się pomylić w liczbach przy ustawianiu ceny naprawy ![]() ![]() |
14 Kwi 2014, o 12:08 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 2 Lip 2011, o 12:48 Posty: 357 Podziękowano: 210 razy Otrzymanych podziękowań: 134 razy Nick w grze: Pyrqo Serwer: Tolnor ![]() |
Wiwern napisał(a): Witam Co warto zmienić?? Wiec tak.. Myślę ze naprawa nowych rarow w Beir przynajmniej co do seleny to lekka przesada. Naprawa rara 2k pl lub 33kk to zdecydowanie za dużo. Wiem ze gra chce zarobić na placie dlatego taka duża cena w kasie ale bez przesady:/. Rary rangi XI i ich koszt naprawy to jakieś 6kk a już rangi XII to 33kk??. Chyba ktoś musiał się pomylić w liczbach przy ustawianiu ceny naprawy ![]() ![]() Przepraszam za offtop - jeżeli założyłeś osobny temat to tego to tutaj nie spamuj... Następnym razem zgłoś prosże post zmiast spamować. rzuff _________________ Lvl:132 Na |
14 Kwi 2014, o 14:03 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 2 Sie 2013, o 09:01 Posty: 544 Miejscowość: Piaseczno Podziękowano: 626 razy Otrzymanych podziękowań: 451 razy Nick w grze: Szpitalnik ![]() |
Uważam, że sklepowe przedmioty warto by było urozmaicić o coś z konkretnym resem. Na chwilę obecną, nie oszukujmy się, każdy z nich poza pierścionkami, pelką na niższy lvl i ew. paskiem dla fizola jest przeznaczany wyłącznie na morph - no cóż, wygląd mają prawdziwie wspaniały
![]() To tyle ode mnie. _________________
Spoiler:
|
15 Kwi 2014, o 21:56 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 11 Kwi 2013, o 18:57 Posty: 34 Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 9 razy Nick w grze: Beluus ![]() |
Mam wrażenie że zapomniałeś co to przedmiot legendarny on musi być dużo lepszy od eq sklepowego a to że rarki się masowo przerabia na eski to inny problem czyli za wysoki procent na drop.
Nie komentujemy, same propozycje. rzuff |
16 Kwi 2014, o 00:32 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 15 Mar 2014, o 17:56 Posty: 408 Miejscowość: Gorzów Wielkopolski Podziękowano: 72 razy Otrzymanych podziękowań: 95 razy Nick w grze: Loth ![]() |
Zmieńcie wygląd peleryn. Nie chce mieć garba czy plecaka pod nią
_________________ Loth 100 Druid Setka wbita: 2016-9-9 22:23 |
16 Kwi 2014, o 06:30 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 24 Sie 2013, o 07:09 Posty: 113 Podziękowano: 41 razy Otrzymanych podziękowań: 116 razy Nick w grze: Dwain ![]() |
Propozycje wprowadzenia kilku kosmetycznych zmian w grze:
1. Zlecenie na prestiż u Humboldta - dlaczego nie ma znaczka X wskazującego lokalizację grupki? To zlecenie jest jakieś wyjątkowe - inne zlecenia mają wskazówki. A jeśli jest to zabieg celowy, może warto byłoby pozmieniać nazwy lokalizacji by były bardziej precyzyjne [przykładowo "jaskinia w krainie południowa jaskinia" obejmuje naprawdę spory obszar]. 2. Włączanie/wyłączanie peta - propozycja by nie tylko maleńka kropeczka była aktywnym przyciskiem, ale cała grafika peta - czy tylko mi zdarzyło się wejśc w jakiegoś mobka zamiast wyłączyć peta? 3. Dezaktywacja ikony "i" w prawym górnym oknie po najechaniu kursorem. Chyba wystarczające byłoby gdyby to menu pokazywało sie po kliknięciu w owe "i" a nie juz po najechaniu kursorem [i znów nie wierzę, że tylko ja jestem tak niezdarny by przy wychodzeniu z konwo, zamykaniu okna przypadkowo wyświetlać to menu ![]() 4. Wprowadzenie możliwości burzenia budynków w Gildii - przykładowo kupuję gildię w którym wybudowany już jest metalurg a ja uważam, że lepiej byłoby postawić kryształ. Wystarczającą karą/kosztem byłaby przecież utrata surek użytych do wybudowania wyburzonego budynku. Dwain |
20 Kwi 2014, o 20:26 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
![]() |
Ja proponuje uaktualnienie w osiągnięciach nowych potworów/bossów/czempionów i dodać przedmioty setowe tam. To jest przydatne bo gracze widzą jak średnio spada im rar z bossa np. zabiłem 124 wendów i wiem , że spadły 5 rary z niego dla mnie
![]() |
20 Kwi 2014, o 23:33 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 23 Kwi 2014, o 11:56 Posty: 8 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Kiilleerr ![]() |
Fajnie by było gdyby turnieje można było jakoś oglądać i przy okazji kibicować.
![]() Można w by było w ten sposób nauczyć się taktyki w pvp od lepszych graczy. ![]() |
23 Kwi 2014, o 12:02 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 10 Lut 2014, o 00:29 Posty: 24 Miejscowość: Płock Podziękowano: 6 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: BijaaTch ![]() |
Można by było dodać możliwość sortowania znajomych na profesję. Tzn. u znajomych nowe zakładki. Druid, Mag Ognia itp. W spisie tym byłyby wszystkie postacie z daną profesją. Wiadomo, niektórzy mają po 100+ znajomych i czasami masę ludzi online przy czym ciężko się szuka osoby pod daną profesję.
_________________ Wild child. |
25 Kwi 2014, o 18:35 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 31 z 32 |
[ 312 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 28, 29, 30, 31, 32 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |