Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Ulepszenie pokoju "Turnieje"
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Witam. Myślę że każdy miał już problemy (duże poświęcenie czasu) ze znalezieniem nazwy grupy jaka go interesuje, dlatego wpadłem na pomysł aby dodać wyszukiwarkę w zakładce "Rozpiska", aby ułatwić i przyśpieszyć poszukiwanie nazwy drużyny jaka nas interesuje.
Dodatkowo można dodać podliczanie walk które zostały do końca danej rundy. To by wyeliminowało spamowanie z zapytaniem " Ile jeszcze walk?" _________________ TRIGENN - 66 VD pnie się w górę I wiele wiele innych. 3:) |
|
18 Kwi 2014, o 12:19 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 29 Gru 2013, o 01:29 Posty: 10 Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Fighting |
hmm... pomysł dobry jestem za
Nie spamuj. Od wyrażenia uznania są Kufle lub ankieta, jeśli jest dostępna. rzuff |
|
18 Kwi 2014, o 13:06 |
|
|
|
Podliczanie walk - genialne. Znacząco zmniejszyło by spam na chacie. Za !
_________________ Gildia to rodzina, którą wybieramy sobie sami. Brakon s2 lvl 100 |
|
18 Kwi 2014, o 13:11 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 17 Kwi 2014, o 06:28 Posty: 5 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: paweloooxd |
Generalnie pomysł bardzo dobry.[/color]
Jestem ZA[/color] Nie używaj zastrzeżonych kolorów i postaraj się wnosić więcej do tematu. rzuff ________________________________ [35-MO Nadal rośnie |
|
18 Kwi 2014, o 16:26 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Jęstem za pomoże i to bardzo
Nie spamuj. Od wyrażenia uznania są Kufle lub ankieta, jeśli jest dostępna. rzuff _________________ s4->s7->s.Ostlor LowcaZguby s4 lev-51 łuk s4/s7 Jeże FOREVER CordingMilq s7 Lev-51 luk =on Turek miejsce... 4 |
|
18 Kwi 2014, o 17:44 |
|
|
|
Dostajesz 3 razy TAK!
Nie spamuj. Od wyrażenia uznania są Kufle lub ankieta, jeśli jest dostępna. rzuff _________________ S4, uprawiam, exping, bossing i małżing |
|
19 Kwi 2014, o 14:00 |
|
|
|
Już wiele razy brałam udział w Turniejach i zawsze na chacie obecny był spam. Licznik walk? Świetny pomysł !
_________________ Łączy nas jedno : pragnienie powrotu do ojczyzny inspirowane bratobójczymi walkami nie mającymi prawdziwego sensu. S2 <-- Rrroma 59 lvl , ( rycerz ) gildia FTT S2 <-- Alena 42 lvl ( vd) ... nieaktywny |
|
19 Kwi 2014, o 15:20 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Fajne pomysły - jak dla mnie można by jeszcze zbudować turniejowe drzewko, tak, abyśmy mogli na pierwszy rzut oka stwierdzić, z kim przyjdzie nam walczyć. Obecnie wygląda to tak, że odliczam dwójki, czwórki i ósemki, żeby dowiedzieć się, na kogo mógłbym trafić w kolejnych walkach, a nie trudno pomylić się o jedno oczko.
19 Kwi 2014, o 15:27 |
|
|
|
Świetne pomysły, czasami panuje tam taki spam że nie idzie wytrzymać...
Edit: Możesz dodać ankietę do pytania _________________ "Każdy szermierz dupa, kiedy wrogów kupa." |
|
21 Kwi 2014, o 08:39 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Fajny pomysł, często jest tak, że zanim znajdę drużynę, z która mam walczyć mam już wchodzić na arenę, przez co nie mam jak ustawić strategii itp.. wyszukiwarka bardzo by się przydała, licznik walk też bo przez ten spam aż mi muli
|
|
22 Kwi 2014, o 13:47 |
|
|
Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 388 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |